Soft Pearl

flexa creations

De kleur Soft Pearl flexa creations online bestellen in iedere soort verf

Wij mengen de kleur Soft Pearl uit de collectie flexa creations voor je in iedere soort verf. Dit kan zijn muurverf, binnenlak, buitenlak, grondverf of in een beits. Wij bieden een groot assortiment verf aan met topmerken zoals Sikkens, Sigma, Histor, Flexa en nog veel meer. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Doe dan onze online keuze hulp of neem contact met ons op.

Huiskamer in flexa creations Soft Pearl

Flexa Soft Pearl kleurcode

De kleur Soft Pearl van Flexa heeft geen kleurcode of Ral nummer. Deze kleur heeft alleen een kleur naam. Met deze naam (Soft Pearl) kan je deze kleur gemakkelijk bestellen. In onze online kleurenwaaier is deze kleur gemakkelijk te vinden en te selecteren.

In het verleden stond er achter deze kleur nog wel eens de code 3008. In sommige gevallen zal dat nog zijn, maar dit is niet de kleurcode van Soft Pearl

Soft Pearl

Soft Pearl mengen op Sikkens

Wil je de kleur Soft Pearl van Flexa gebruiken, maar liever schilder met de professionele verf van Sikkens? Dan is dit geen probleem. Alle kleuren van Flexa waaronder Soft Pearl zijn gewoon te mengen op een Sikkens verf na keuze. Hiermee schilder je met je favoriete Flexa kleur, maar wel met topkwaliteit verf.

Veel gebruikte Sikkens verf in de kleur Soft Pearl zijn:

Keuzehulp

Uw binnenverf in deze kleur?

Laden...

Andere kleuren in de Flexa creations collectie

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op