SPS muurverf

SPS muurverf kopen? Ben je van plan met SPS muurverf te gaan schilderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een officieel dealer van SPS en hebben alle gele SPS emmers. Wij bieden deze aan voor de scherpste prijzen en garanderen de laagste prijs.

13 resultaten
Standaard

Is de muurverf van SPS goed?

SPS heeft een ruim assortiment muurverf van verschillende kwaliteiten. Zo heb je hele voordelige, maar ook exclusieve die extra afwasbaar zijn. Veel gekozen SPS muurverven zijn:

 • SPS Unitex 4040 Mat
  Dit is veruit de meest gekozen muurverf van SPS. Deze muurverf heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • SPS Easytex 3030 Extra Mat
  Met deze muur en plafond verf krijg je altijd een mooi strak eindresultaat. Door de extra matte uitstraling ideaal voor glad gestucte muren.
 • SPS Uniclean 7070 Mat
  Dit is de meest afwasbare muurverf van SPS. Ideaal voor in keukens of ruimtes die intensief gebruikt worden.

SPS plafondverf

Voor het plafond kan je het beste de SPS Easytex 3030 Extra Mat gebruiken. Dit omdat deze een extra lange opentijd heeft. Hierdoor droogt de verf minder snel op waardoor je geen strepen of banen krijgt. Ook is deze plafondverf extra mat waardoor je minder last hebt van strijklicht.

Gele SPS emmers

De gele SPS emmers zijn speciaal gemaakt voor stucadoors en aannemers met grote projecten. Maar hier kan je als particulier natuurlijk ook gewoon mee schilderen. Het voordeel hiervan is dat je met uitstekende muurverf of latex schildert voor een voordelige prijs.

Voorstrijk van SPS

SPS heeft verschillende soort voorstrijk voor muren en plafonds. Je gebruikt een SPS voorstrijk voor nieuw stucwerk of onbehandelde muren. Je hebt de keuze uit de volgende opties:

 • SPS Unitex Primer Muurvoorstrijk
  Dit is een dekkende voorstrijk waarmee je direct een dekkende laag aanbrengt. Op deze manier hoef je in veel gevallen nog maar 1 laag muurverf aan te brengen.
 • SPS Haft Primer
  Dit is een transparante voorstrijk. Na het aanbrengen hiervan moet je altijd nog twee lagen muurverf aanbrengen. Dit systeem is kwalitatief het beste.
 • SPS Fix-Primer
  De SPS Fix-Primer  is speciaal voor poederende ondergronden. Dit middel zet het vast waarna je deze kan afwerken met een muurverf na keuze.

SPS muurverf kopen

Online is het kopen van SPS muurverf extra eenvoudig. Selecteer de muurverf die je wilt en vervolgens kan je online een kleur na keuze kiezen. Via onze online kleurenwaaier heb je de keus uit alle kleuren. Naast online kan je ook langskomen in onze verfwinkel in Breda of Roosendaal.