• Grondverf binnen
 • Grondverf buiten
 • Grondverf op waterbasis
 • Grondverf MDF
 • Multiprimer binnen
 • Multiprimer buiten
 • Goedkope grondverf
 • Primer voor metaal

  Voordat je op metaal kan gaan schilderen moet je eerst de juiste primer gebruiken. Met een primer  voor metaal zorg je voor een hechting en kan je deze daarna afwerken met een lak na keuze. Alle primers voor metaal vind je op deze pagina. Hier kan je kiezen voor binnen en buiten primers, maar ook voor metaal primers op terpentine of waterbasis.
  Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste primer, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hier helpen we je graag verder.

  22 resultaten
  Standaard

  De beste primer voor metaal

  Wat de beste primer voor metaal is, is afhankelijk van de situatie en waar je uiteindelijke mee wilt afwerken. Zo heb je de keuze uit primers op terpentinebasis, waterbasis en 2 componenten primers. Daarnaast heb je ook nog primers die direct over roest heen kan worden gezet.
  Door de zoveel mogelijkheden kunnen we dus niet zeggen dat een bepaalde primer de beste is. 

  Mocht je er niet uitkomen en advies willen welke primer je het best kunt gebruiken? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder en zijn bereikbaar per telefoon, WhatsApp of per mail.

  De Sudwest All-Grund is een hele populaire primer waarmee je een uitstekende hechting op metaal creëert.

  Metaalverf met grondverf en lak in één 

  Je kan ervoor kiezen om een primer op metaal aan te brengen en vervolgens af te lakken met een lak na keuze. Maar je kan er ook voor kiezen om direct een metaalverf aan te brengen. Het voordeel van metaalverf is dat dit grondverf en aflak in één is. Hierdoor heb je maar een soort verf nodig. Bekijk hier ons assortiment metaalverf.

  Metaalverf wordt over het algemeen buiten gebruikt. Wil je binnen iets van metaal schilderen, dan raden we aan om wel eerst een primer voor metaal te gebruiken en vervolgens met een binnenlak af te lakken. Binnenlakken zijn kras- en stootvaster en daarom meer geschikt voor binnen.

  Metaal primer kopen

  Een primer of grondverf voor metaal koop je gemakkelijk, snel en voordelig bij ons online. Met ons ruim assortiment topmerken zit de juiste primer er altijd voor je bij. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

  Heb je nog vragen neem, dan contact op met onze klantenservice. Hier helpen onze verfexperts je met alle vragen.