• Blanke lak voor binnen
 • Blanke lak voor buiten
 • Blanke lak voor muren (binnen)
 • Parketlak & vloerlak
 • Blanke lak voor trappen

  Bescherm je trap met een speciale blanke lak voor trappen. Deze lak heeft een anti slip korrel waardoor je trap minder glad wordt en je zo niet kan uitglijden. De korrel is niet tot nauwelijks zichtbaar en het maakt de ondergrond stroever. In ons assortiment hebben we blanke lak voor de trap van Trae Lyx en van Glitsa.

  10 resultaten
  Standaard

  Je trap beschermen met blanke lak

  Een trap krijgt dagelijks veel te verduren, van voetstappen tot vuil en stof. Het is daarom essentieel om je trap goed te beschermen met een hoogwaardige blanke lak. Deze lak vormt een harde, duurzame laag die je trap beschermt tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. Bovendien helpt een blanke lak om de natuurlijke uitstraling van het hout te behouden, waardoor je trap er altijd netjes uitziet. Een goed gelakte trap is niet alleen mooier, maar ook gemakkelijker schoon te houden.

  Blanke anti-slip lak

  Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van lak voor je trap. Een blanke anti-slip lak biedt de perfecte combinatie van bescherming en veiligheid. Deze speciale lak bevat anti-slip deeltjes die ervoor zorgen dat de trap minder glad is, waardoor de kans op uitglijden en vallen wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in huishoudens met kinderen, ouderen of huisdieren. Met een blanke anti-slip lak behoud je de natuurlijke schoonheid van je houten trap terwijl je zorgt voor extra veiligheid.

  Blanke lak voor de trap kopen

  Bij Verfplaza bieden we een breed assortiment aan blanke lakken die speciaal zijn ontworpen voor trappen. Of je nu op zoek bent naar een glanzende afwerking of een matte uitstraling, wij hebben de juiste lak voor jouw project. Onze lakken zijn van hoge kwaliteit, slijtvast en gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast bieden we ook anti-slip varianten aan voor extra veiligheid.

  Heb je vragen over welke blanke lak het beste is voor jouw trap? Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor vrijblijvend advies of bezoek onze webshop om het uitgebreide assortiment te bekijken.

  Bescherm je trap effectief en behoud de mooie uitstraling met de blanke lakken van Verfplaza!