• Little Greene kleuren
 • Little Greene muurverf
 • Little Greene grondverf
 • Little Greene buitenverf
 • Little Greene kleurenwaaiers
 • Little Greene binnenlak

  Little Greene binnenlak nodig? Wil je binnen de deuren, plinten, kozijnen, meubels etc schilderen? Dan is een Little Greene lak daar ideaal voor. Je hebt hierin de keuze uit verschillende glansgraden in iedere Little Greene kleur na keuze.

  4 resultaten
  Standaard

  Welke Little Greene lak voor binnen?

  Wanneer je binnen kozijnen, deuren, meubels of de vloer wilt schilderen, heb je de keus uit verschillende binnenlaken van Little Greene. Welke je hierin het beste kan kiezen zetten we voor je op een rijtje.

  • Binnenlak voor deuren, kozijnen en meubels
   Hierin heb je de keuze uit drie verschillende lakken waarbij het enige verschil de uitstraling is (glansgraad). Verder hebben ze dezelfde eigenschappen: Intelligent Eggshell (15% glans), Intelligent Satinwood (30-35% glans), Intelligent Gloss (85% glans).
  • Binnenlak voor vloeren en trappen
   Voor vloeren en trappen is er een speciale Little Greene lak. Dat is de Intelligent Floor Paint, deze lak heeft een glansgraad van tussen de 30 – 40%.

  Intelligent Grip™-technologie

  Alle Intelligent lakken van Little Greene hebben tegenwoordig Intelligent Grip™-technologie. Dit houdt in dat je geen primer mee nodig hebt en deze lakken een primer en aflak in één. Hierdoor hecht deze op alle gangbare ondergronden in huis. Zo hoef je alleen nog maar goed schoon te maken en te schuren.

  Little Greene lak op kleur

  Alle kleuren van Little Greene kunnen gemengd worden in een Little Greene lak na keuze. Door de speciale pigmenten die gebruikt worden geeft alleen een Little Greene lak 100% kleurechtheid. Dus wil je thuis iets lakken met een Little Green kleur, dan is hun lak ook de beste keus.

  Welke Little Greene verf voor de trap?

  Wil je je trap gaan schilderen in een Little Greene kleur? Dan is dat geen probleem. De Little Greene Intelligent Floor Paint is hier namelijk speciaal voor gemaakt. Deze lak geeft optimale bescherming, is op waterbasis en in iedere kleur te verkrijgen.
  Gebruik deze lak in combinatie met de Little Greene Intelligent ASP (grondverf).

  Little Greene binnenlak kopen

  Het kopen van originele Little Greene binnenlak doe je bij ons online. Wij zijn een Erkend Little Greene dealer waardoor je altijd verzekerd bent van kleur- en product garantie. Naast online kan je bij ons voor Little Greene lak ook terecht in onze verfwinkel in Roosendaal. Hier hebben we alle binnenlakken en kleuren van Little Greene.