• Flexa muurverf
 • Flexa binnenlak
 • Flexa buitenlak
 • Flexa Pure verf
 • Flexa Pure kleuren
 • Flexa Creations kleuren
 • Flexa Strak
 • Flexa Mooi & Makkelijk
 • Flexa Creations

  Alle Flexa Creations verf bestel je bij ons voordelig online. Je hebt de keuze uit het complete assortiment en je kan kiezen uit iedere Flexa kleur die er is. De Flexa Creations collectie bestaat uit muurverf, lak en grondverf. Alle verven zijn op waterbasis en gemaakt om binnen te gebruiken. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

  46 resultaten
  Standaard

  Flexa Creations verf

  De Creations lijn biedt diverse soorten verf, waaronder muurverf en lakken. Alle varianten zijn op waterbasis en daarmee geschikt voor binnengebruik. Binnen de muurverf zijn er ook verschillende opties beschikbaar. Hieronder vind je een kort overzicht van de diverse soorten muurverf.

  Flexa Creations Muurverf Krijt: Een goed dekkende kalkmatte krijtverf voor op de muur, op waterbasis. Deze verf is geurloos en gemakkelijk schoon te maken.

  Flexa Creations Muurverf Extra Mat: Deze extra matte muurverf is waterverdunbaar en zorgt voor een bijzonder matte uitstraling op je muur. Geschikt voor diverse ondergronden zoals baksteen, behang, board, gipskarton, schoon metselwerk en over bestaande latex muurverf.

  Flexa Creations Muurverf Zijdemat: Een zijdematte variant die zorgt voor een unieke afwerking op je muur, met een hoge dekking en weinig geur.

  Flexa Creatioins Muurverf Metallic: Een metallic muurverf voor een unieke uitstraling in je woning. De Metallic kleuren bieden een unieke glans en kleurtoepassing in iedere woning.

  Zoals je ziet zijn er verschillende Flexa Creations verven beschikbaar bij Verf-plaza. De kwalitatieve producten van Flexa Creations zijn beschikbaar in talloze verschillende kleuren!

  Flexa Creations Lakken

  Naast muurverf biedt de Creations lijn ook verschillende soorten lakken. Deze lakken zijn ook op waterbasis en dus geschikt voor binnengebruik.

  Flexa Creations Lak Extra Mat: Een watergedragen extra matte lak met een bijzondere uitstraling, uitzonderlijk kras- en stootvast voor hout, metaal, kunststof en intacte verf- of beitslagen.

  Flexa Creations Lak Zijdeglans: De laatste in de Creations serie, met dezelfde unieke eigenschappen als de voorgaande variant, geschikt voor binnen.

  Een unieke verflijn: Flexa Creations

  Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Creations een scala aan authentieke en eerlijke tinten. Deze unieke verflijn van Flexa is exclusief verkrijgbaar bij gespecialiseerde en erkende (online) verfwinkels! Flexa Creations bevat opmerkelijke producten, zoals krijtverf en extreem matte muurverf, waarmee je tegen een voordelige prijs kunt kiezen voor muurverf van hoogwaardige kwaliteit.

  Populaire Flexa Creations kleuren

  Hoewel je vrij bent om de mooiste muurverf voor je kamer te kiezen, delen we graag enkele populaire kleuren uit deze lijn als inspiratie. Een vaak gekozen kleur is Sandy Beach, een neutrale tint tussen beige en crème, die warmte en rust uitstraalt in elk interieur. Een andere veel gekozen kleur is Urban Taupe, een licht bruinachtige tint die wordt gekozen om een warme gezellige sfeer te creëren.

  Flexa Creations verf kopen bij Verf-plaza

  Creations by Flexa is een hoogwaardige verflijn met een uniek palet van tijdloze kleuren, ontworpen door kleurexperts. De hoogwaardige lakken en muurverven zijn vervaardigd met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect resultaat. Creations by Flexa is verkrijgbaar bij verf- en behangspeciaalzaken zoals Verf-plaza.nl. De lakken zijn watergedragen en de muurverven zijdemat en kalkmat/krijtmat zijn (vrijwel) vrij van oplosmiddelen, wat zorgt voor een nieuwe en unieke kwaliteit. De verf is gemakkelijk te verwerken, dekt uitstekend en biedt een mooie strakke afwerking. Bovendien is de Flexa Creations verf geurarm en droogt snel, zodat je snel van het perfecte eindresultaat kunt genieten.

  Voordelen van Flexa Creations bij Verf-plaza

  Bij Verf-plaza.nl profiteer je van diverse voordelen bij het kopen van Flexa Creations producten:

  • Snelle levering
  • Voordeligste verf webshop
  • Gratis online advies
  • Achteraf betalen