• Sikkens muurverf binnen
 • Sikkens buitenlak
 • Sikkens grondverf binnen
 • Sikkens grondverf buiten
 • Sikkens buitenmuurverf
 • Sikkens kleurenwaaiers
 • Sikkens Rubbol
 • Sikkens trapverf
 • Sikkens metaalverf
 • Sikkens beits
 • Sikkens betonverf
 • Sikkens Binnenlak

  Ben je op zoek naar Sikkens binnenlak? Met een binnenlak van Sikkens kies je voor de beste kwaliteit om binnen je deuren, kozijnen, meubels en trappen te schilderen. Door de hoge krasvast en slijtvastheid geef je optimale bescherming aan al je binnen houtwerk. Naast de hoge kwaliteit verf is het ook mogelijk om Sikkens binnenlak in iedere kleur na keuze te bestellen. Je kan natuurlijk kiezen uit RAL 9010, RAL 9016, maar ook uit een van de 30.000 andere verf kleuren. Je bent niet merkgebonden en kan dus ook kiezen uit kleuren van andere merken.

  12 resultaten
  Standaard

  Welke Sikkens binnenlak moet ik kiezen?

  Sikkens heeft verschillende binnenlakken met elk zijn kwaliteit, glansgraad en eigenschappen. Ook is er nog onderscheid tussen verf op waterbasis en op terpentinebasis (wij raden altijd aan om op waterbasis te schilderen). De Sikkens binnenlakken op waterbasis zijn de herkennen aan de BL die in de naam staan. 

  Om je te helpen de juiste keuze te maken, zetten we alle Sikkens binnenlakken voor je op een rijtje.

  Sikkens binnenlak op waterbasis

  Wanneer je binnen wilt gaan schilderen met een Sikkens lak adviseren wij altijd om deze met een lak op waterbasis te doen. Het voordeel hiervan is dat lakken op waterbasis niet stinken, snel overschilderbaar en kras- en slijtvast zijn. Zie hier alle Sikkens binnenlakken op waterbasis:

  • Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
   Dit is veruit de meest gebruikte binnenlak van Sikkens. Deze lak is extra kras- en slijtvast, huidvetresistent, vergeelt niet en is op waterbasis. De lak heeft een zijdeglanzende uitstraling en past bij elke elk interieur. Je gebruikt deze lak voor deuren, kozijnen, meubels, trappen etc.
  • Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat
   Met deze lak geef je je deuren, kozijnen, meubels etc een mooie matte uitstraling. Verder is deze lak zeer goed stoot- en krasvast, makkelijk te verwerken en op waterbasis. Kortom de perfect lak wanneer je alles in een matte uitstraling wilt.
  • Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss
   Deze lak heeft een halfglanzende uitstraling, hierdoor zit die qua glansgraad tussen zijdeglans en hoogglans in. Verder is deze lak extra kras- en slijtvast, huidvetresistent en op waterbasis. 
  • Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss
   Wil je binnen een hoogglans uitstraling voor op je deuren, kozijnen, meubels of trap? Dan is dit de beste binnenlak. Deze lak is extreem kras- en slijtvast en huidvetresistent.

  Sikkens binnenlak op terpentinebasis

  Sikkens heeft ook lak op terpentinebasis voor binnen. Het voordeel hierbij is dat verf op terpentinebasis makkelijker schildert en waardoor je vaak een mooier resultaat krijgt. De nadelen zijn dat verf op terpentine basis gaat vergelen en dat het stinkt wanneer je schildert. 

  • Sikkens Rubbol Finura Satin`
   Dit is een lak op terpentinebasis die binnen gebruikt kan worden. Deze lak is kras- en slijtvast en heeft een makkelijke vloeiing voor een mooi resultaat. De Sikkens Rubbol Finura Satin heeft een zijdeglanzende uitstraling en kan gebruikt worden voor deuren, kozijnen, trappen en meubels.
  • Sikkens Rubbol Finura High Gloss
   Met deze lak schilder je op terpentinenbasis binnen en geef je je interieur een hoogglans uitstraling. De lak is kras- en slijtvast en is gemakkelijk te schilderen. Je kunt deze lak ook voor buiten gebruiken voor bijvoorbeeld je deur of kozijn. 

  Sikkens lak voor binnen op kleur

  Alle Sikkens binnenlakken kunnen we voor je mengen op RAL 9010 of ieder andere kleur na keuze. Naast de standaard RAL kleuren heb je bij ons ook de keuzen uit kleuren van andere merken. Via onze online kleurenwaaier kies je je favoriete kleur en wij mengen deze voor je.

  Zoek je zwarte binnenlak, dan moet je kiezen voor de kleur Ral 9005. Deze kleurcode staat voor de meeste zwarte kleur. Zoek je een mat zwarte binnenlak van Sikkens, dan moet je kiezen voor de BL Rezisto Mat.

  Sikkens binnenlak kopen

  Alle Sikkens binnenlakken zijn online bij ons te bestellen. We hebben altijd ruime voorraden en kunnen daarom direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan kan je de volgende dag al schilderen.
  Verder zijn wij een Online Sikkens Specialist waardoor je altijd garantie op de verf en kleur hebt.

  Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste binnenlak? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.