Spuitbus Op Kleur

Inhoud
Glansgraad
 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Spuitbus op kleur laten mengen? Bij ons is iedere kleur verkrijgbaar in een spuitbus. Wij mengen eerst de kleur die je wilt en vervolgens perssen wij deze in een spuitbus. Zo kan je iedere verfkleur spuiten met een spuitbus. Dit wordt voornamelijk gedaan bij oppervlaktes die moeilijk te schilderen zijn.

Waar je deze spuitbus voor gebruikt

Je gebruikt deze spuitbus op kleur voor het spuiten van objecten die je zo strak mogelijk wilt afwerken. Spuiten is nog altijd strakker dan lak te rollen of te kwasten. Daarom wordt deze spuitbus veel gebruikt voor o.a radiatoren, lichtschakelaars, buizen, woonaccessoires, buitenlamp, stopcontacten en nog veel meer.

Spuitbus in iedere kleur naar keuze

Deze spuitbus kunnen we in iedere verfkleur maken na keuze. Je bent niet merkgebonden waardoor je uit alle kleuren van alle merken kan kiezen. We mengen eerst de verf en vervolgens doen wij deze in een spuitbus persen. Zo is iedere kleur te spuiten met een spuitbus. Je hebt naast de kleur de keuze uit de glansgraden zijdeglans of hoogglans.

Eigenschappen van deze spuitbus

We gebruiken voor het maken van de spuitbus op kleur een krasvaste alkyd (op terpentine basis) lak met de volgende eigenschappen:

 • Kras- en slijtvast lak
 • binnen en buiten te gebruiken
 • Verkrijgbaar in zijdeglans of hoogglans
 • Eenvoudig te verwerken
 • Op terpentine basis
 • Rendement: 1 to 1,5 m2 per spuitbus

Hoe gebruik je deze spuitbus

 1. Heel goed schudden
 2. spuit eerst een proefvlak op karton of papier. Zo kun je de kleur zien en hoe de spuitbus spuit.
 3. Maak de ondergrond van wat je wilt schilderen schoon.
 4. Schuren (afhankelijk van de ondergrond of je lichtjes of ruw moet schuren)
 5. Een primer aanbrengen (dit is afhankelijk van de ondergrond, lees meer hierover hieronder)
 6. Beginnen met spuiten (niet te dik spuiten)
 7. Goed laten drogen (24 uur) om vervolgens de 2e laag aan te brengen.

Tip! wanneer je klaar bent met spuiten, adviseren we je om de spuitbus even op zijn kop leeg te spuiten (je spuit de spuitbus niet leeg, maar wel de verf die nog in kopje zit). Zo zorg je ervoor dat de spuitbus niet opdroogt waardoor je deze niet meer kan gebruiken.

Gebruik een primer

Voordat je deze spuitbus wilt gaan gebruiken is in veel gevallen een primer noodzakelijk. De lak in deze spuitbus hecht namelijk niet op alles. Zo moet je voor kale oppervlaktes zoals kunststof, hout of metaal altijd eerst een primer gebruiken. De Beste primer de je kan gebruiken is de Sudwest Allgrund Spray. Deze primer hecht op bijna alles en is verkrijgbaar in drie kleuren.

Wil je iets spuiten waar al een goede bestaande laklaag op zit? Dan is het in de meeste gevallen genoeg om de ondergrond eerst schoon te maken en vervolgens lichtje te schuren.

Spuitbus op kleur kopen

Online koop je gemakkelijk een spuitbus in een kleur na keuze. Selecteer eerst de glansgraad die je wilt en vervolgens de kleur via onze online kleurenwaaier. Zodra wij je order binnen hebben gaan wij de verf voor je mengen en in een spuitbus drukken. Omdat we de kleur voor je mengen heb je de keuze uit alle kleuren die er zijn.

Product informatie

 • Glansgraad hoogglans / high gloss, zijdeglans / satin

Met onze mengmachines kunnen we alle kleuren maken die er zijn. In onze online kleurenwaaier staan de kleuren waar je uit kan kiezen.

De verf die in de spuitbus wordt geperst is op terpentinebasis. Hierdoor moet je rekening houden dat je binnen goed ventileert wanneer je deze spuitbus binnen gebruikt.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Sudwest Allgrund Spray 400 ML
3M Scotch-Brite Handvellen
Rust-Oleum Comfort Spray Grip