• Alle beits
 • Alle houtolie
 • Zwarte beits
 • Dekkende beits
 • Transparante beits
 • Teak olie

  Teakolie is een product geschikt voor het behouden van de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van teakhout, zowel binnen als buiten. Verf-plaza biedt een breed assortiment aan teakoliën die diep in het hout doordringen, het voeden, beschermen tegen weersinvloeden en de rijke, gouden gloed van teakhout naar voren laten komen. Kiezen voor onze teak olie betekent een langere levensduur en een blijvend mooie uitstraling van je teakhouten meubels en constructies.

  1 resultaat
  Standaard

  Teakolie voor binnen en buiten

  Onze teak olie is veelzijdig in gebruik en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Voor buitenmeubilair biedt het bescherming tegen vocht, UV-straling en voorkomt het vergrijzing. Binnen helpt teak olie om het hout te behouden tegen uitdroging en verkleuring door licht. Deze dubbele functionaliteit maakt het een ideale keuze voor iedereen die teakhouten objecten of meubels heeft die zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Teakhout behandelen met olie

  Het behandelen van teakhout met olie is een effectieve manier om de levensduur van het hout te verlengen en het er op zijn best uit te laten zien. Teak olie trekt diep in het hout, voedt het en brengt de natuurlijke kleuren naar voren. Voor het beste resultaat is het aan te raden het hout eerst goed schoon te maken en licht op te schuren. Daarna breng je de teak olie aan met een doek, spons of borstel, afhankelijk van de voorkeur en het type project.

  Bankirai- of Teakolie

  De keuze tussen bankirai olie en teak olie hangt af van het type hout dat je behandelt. Bankirai olie is specifiek geformuleerd voor bankirai hout en biedt optimale bescherming en verzorging voor deze houtsoort. Teak olie is daarentegen speciaal ontwikkeld voor teakhout. Beide oliën zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van hun houtsoorten te benadrukken en te beschermen.

  Beits of teakolie

  Bij het kiezen tussen beits of teak olie voor je teakhout, overweeg dan het gewenste uiterlijk en de mate van bescherming. Beits vormt een beschermende laag op het hout en is beschikbaar in verschillende kleuren, zowel dekkend als transparant, waardoor je meer variatie in afwerking kunt hebben. Teak olie daarentegen, voedt het hout van binnenuit en behoudt de natuurlijke uitstraling en gevoel van teakhout. Voor een finish die de look van het hout accentueert, is teak olie de beste keuze.

  Teakolie Kopen

  Voor de aankoop van teak olie ben je bij Verf-plaza aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan teak oliën van topmerken, gegarandeerd van hoge kwaliteit voor de beste verzorging van je teakhout. Bestellen bij ons is eenvoudig, en met onze snelle levering heb je alles snel in huis. Heb je advies nodig of vragen over welke teak olie het beste is voor jouw project? Onze klantenservice helpt je graag met persoonlijk en professioneel advies. Ontdek nu het gemak van teakolie kopen bij Verf-plaza en zorg ervoor dat je teakhout altijd beschermd en mooi blijft.