• Transparante voorstrijk voor binnen
 • Dekkende voorstrijk voor binnen
 • Voorstrijk voor nieuw stucwerk
 • Voorstrijk voor buiten
 • Roller voor voorstrijk
 • Fixeermiddel

  Fixeermiddel kopen? Heb je een poederende ondergrond, dan kan je niet zomaar een voorstrijk gebruiken. Je moet namelijk de ondergrond vast zetten om het poederen tegen te gaan. Dit doe je met een fixeermiddel, dit zet de ondergrond vast en gaat de zuiging van de muur tegen. Na het gebruik van een fixeermiddel kan je de muur afwerken met een muurverf.

  7 resultaten
  Standaard

  Hoe weet je wanneer je een fixeermiddel moet gebruiken

  Dit kan jezelf heel gemakkelijk testen. Wanneer jouw ondergrond ‘poedert’ geef deze af wanneer je er met je hand overheen gaat. Je ziet dan dat er witte poeder achter op je hand blijft. Het gebruik van een fixeermiddel komt in Nederland niet heel veel voor, maar toch is het belangrijk om altijd eerst de muur te checken. Met name oude muren die nooit met iets behandeld zijn, kunnen hier last van hebben.

  Fixeermiddel aanbrengen

  Voor gebruik goed schudden en vervolgens aanbrengen met een blokkwast of vachtroller. Zorg ervoor dat je niet te veel aanbrengt en dat het goed de ondergrond intrekt. Je mag namelijk geen glanzende plekken krijgen. Wanneer dit wel gebeurd, kan je deze met een vochtige spons weghalen. 

  Fixeermiddel kopen

  Bij ons bestel je eenvoudig en voordelig verschillende fixeermiddelen online. We hebben ruime voorraden en leveren alles direct uit ons eigen magazijn.

  Twijfel je of je fixeermiddel nodig hebt of welk fixeermiddel je moet gebruiken? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hier helpen onze verf experts je graag met iedere vraag.