• Flexa muurverf
 • Flexa binnenlak
 • Flexa buitenlak
 • Flexa Pure verf
 • Flexa Pure kleuren
 • Flexa Creations verf
 • Flexa Creations kleuren
 • Flexa Mooi & Makkelijk
 • Flexa Strak

  Flexa Strak is een collectie van Flexa dat bestaat uit Strak in de Lak en Strak op de Muur. Deze zijn er in varianten voor binnen of buiten. De voordelen van de Flexa Strak is dat dit goede verf is voor een mooie prijs. Ook zijn deze. verven te mengen in iedere kleur na keuze.

  4 resultaten
  Standaard

  Flexa Strak in de Lak voor binnen

  Flexa’s watergedragen lakken zijn ontworpen om je interieur een professionele, strakke uitstraling te geven. De Flexa Strak in de Lak is ideaal voor deuren, kozijnen en meubels, de lakken bieden een bescherming tegen slijtage zonder de gezondheid of het milieu te belasten. Met eigenschappen zoals kras- en stootvastheid zorgt Flexa Strak in de Lak op waterbasis ervoor dat de schoonheid van je interieur jarenlang behouden blijft. Kies daarom voor een goede bescherming gecombineerd met breed scala aan persoonlijke kleuren.

  Flexa Strak in de Lak voor buiten

  Beschermen tegen weersomstandigheden is van belang bij de prestaties van een goede lak. Flexa Strak in de Lak voor buiten is gemaakt om niet alleen te beschermen, maar ook om een prachtige uitstraling te bieden. De Flexa Strak in de Lak op terpentinebasis, biedt ondanks de wat sterkere synthetische lucht, een uitstekende bescherming voor buitentoepassingen. Van het lakken van je kozijnen tegen zware weersomstandigheden tot het beschermen van je voordeur die veel te verduren heeft, de Flexa Strak in de Lak producten verzekeren dat je exterieur er goed uit ziet in één van de meer dan 50.000 verschillende kleuren.

  Lak aanbrengen: Flexa strak in de Lak

  Een goede vloeiing en verwerkbaarheid zijn van belang voor een strak resultaat. In sommige specifieke omstandigheden, zoals koude weersomstandigheden, kan de verf verdunnen goed uitkomen. Lees het Flexa Strak in de Lak technisch blad voor het verdunnen van lakken om aan de richtlijnen te voldoen, maar voor een ideale vloeiing en verwerking kan dit goed zijn. Voordat je de verf aanbrengt is het belangrijk een goede grondverf/primer te gebruiken. Voor het aanbrengen van de Flexa Strak in de Lak of de grondverf dien je de ondergrond goed te ontvetten waarna je de ondergrond lichtjes schuurt met schuurmateriaal. Doe dit voor een optimale hechting. Zit er nog geen verf op het oppervlak breng dan een primer aan, zit er al een laag verf op? Breng dan na het ontvetten, opschuren en stofvrij maken met een kleefdoekje of borstel, de Flexa Strak in de Lak aan.

  Het aanbrengen van de Flexa Strak in de Lak doe je met een kwast en roller. Voor binnen/de watergedragen verf gebruik je de Anza Titanium Aqua Kwast Rond. Kies je voor de buiten/terpentine gedragen verf? Kies de Anza Titanium Kwast Rond. Voor beide de binnen en buiten Flexa Strak in de Lak gebruik je een Anza Vilt Lakroller, op deze manier krijg je een egaal glad resultaat en kun je vlot doorwerken!

  Voor Verf-plaza zou je de volgende tekst kunnen gebruiken:

  Flexa Strak in de Lak op kleur

  Kies voor meer dan 50.000 verschillende kleuren met Flexa Strak in de Lak. Kiezen uit een breed spectrum aan kleuren geeft je de vrijheid om elke kamer te personaliseren. Met toppers zoals RAL 9010, bekend om zijn helderwitte finish, tot de RAL 9016 met zijn verkeerswitte uitstraling, heeft Flexa Strak in de Lak voor elk palet wat wils. En voor liefhebbers van een moderne touch, biedt de RAL 7016 in Antracietgrijs een diepe, stijlvolle tint die elk interieur naar een hoger niveau tilt.

  Wil je experimenteren met tinten? Mix en match naar keuze met de Flexa kleurenwaaier, die je laat zien welke kleurencombinaties mogelijk zijn. Of het nu de Zijdeglans 9010 is of de strakke uitstraling van Zijdeglans 9016, je kunt jouw verf laten mengen precies zoals jij dat wilt. Bekijk onze kleuren online en laat je inspireren. Of je nu kiest voor de vertrouwde 500 ml of je project vraagt om de uitgebreidere 1 liter pot, bij ons vind je de perfecte maat.

  Flexa Strak in de Lak kopen

  Bij Verf-plaza koop je gemakkelijk en snel Flexa Strak in de Lak. Kies uit meer dan 50.000 kleuren en profiteer van verschillende voordelen van Verf-plaza. Voordelen van het kopen van Flexa Strak in de Lak:

  • Snelle levering voor last-minute projecten.
  • Een uitgebreide selectie van verfproducten voor ieder project
  • Professioneel advies op maat, gratis en vrijblijvend
  • Verschillende veilige betaalopties
  • Gratis verzending vanaf €50,-

  Flexa
  Flexa Pure
  Flexa Strak in de Lak
  Flexa Muurverf
  Flexa Creations
  Flexa Mooi Makkelijk
  Flexa Binnenlak

  Veel gekozen producten:

  Flexa Pure Muurverf Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf Krijtverf
  Flexa Pure Lak Mat
  Flexa Pure Lak Zijdeglans
  Flexa Strak In De Lak Binnenlak
  Flexa Pure Muurverf Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf Tester
  Flexa Creations Muurverf Metallic