St Marc Verfreiniger/Ontvetter

Inhoud
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van St. Marc Verfreiniger, een vloeibare reiniger die geschikt is voor diverse oppervlakken. Voor een optimale voorbereiding van je schilderproject, reinig en ontvet je de ondergrond eenvoudig met St. Marc Verfreiniger. Verkrijgbaar in handige flacons van 1 liter, biedt St. Marc niet alleen effectieve reiniging, maar ook een aangename lichte dennengeur. Bovendien is het vrij van ammoniak en bijtende stoffen, waardoor het zacht is voor de te behandelen materialen.

Let op! Vergeet echter niet om na het reinigen altijd na te spoelen met lauw water met de hand. Hoewel de ontvettende eigenschappen van St. Marc de ondergrond voorbereiden op het schilderwerk, kunnen er residuen van alkalische fosfaten achterblijven. Deze deeltjes, indien niet grondig verwijderd, kunnen bij blootstelling aan fel zonlicht inbranden op het oppervlak en mogelijk het verfsysteem verzwakken.

Alternatief die je niet hoef na te wassen: Om professioneel te reinigen voordat je gaat schuren en schilderen kan je het best gebruik maken van Universol. Dit is een professioneel en alternatief schoonmaak middel dat ook biologisch afbreekbaar is, maar dit hoef je niet na te wassen. Dit scheelt een handeling en is daarom de favoriet bijna iedere schilder.

Je ondergrond ontvetten en reinigen: St. Marc Verfreiniger

Ontdek de kracht van St. Marc Verfreiniger, een bekend merk dat goed is in het ontvetten van diverse oppervlakken. Met een St. Marc Verfreiniger ontvetter wordt grondig vet verwijderd, waardoor een ondergrond optimaal gereinigd kan worden. Deze stap is van belang voor verschillende verfprojecten, aangezien het de hechting van verf verbetert en voorkomt dat vuil zichtbaar is onder de verflaag. Kies daarom voor een ontvetter zoals die van St. Marc Verfreiniger voor een professioneel resultaat. Veel gebruikers beschouwen St. Marc Verfreiniger als de ultieme verfreiniger vanwege het verschil dat het kan maken in het eindresultaat.

Het gebruik van de St. Marc Verfreiniger

Leer hoe je een St. Marc Allesreiniger effectief kunt gebruiken voor je verfprojecten. Een goede voorbereiding is essentieel voor een geslaagde klus, en het reinigen en ontvetten van de ondergrond is een van de belangrijkste stappen. St. Marc Allesreiniger biedt veelzijdige toepassingen en kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals muren, plafonds en zelfs metalen materialen. Als een toonaangevend merk op het gebied van reiniging en ontvetting staat St. Marc al jarenlang bekend als dé keuze voor professionals en doe-het-zelvers.

Met St. Marc Verfreiniger ontvetten: zo doe je dat

Voor een optimaal resultaat bij het aanbrengen van primer en tijdens het schuren, is het van essentieel belang om eerst een St. Marc schoonmaakmiddel toe te passen. Hiermee voorkom je dat vuil en vet tijdens het schuren verspreid worden of een negatieve invloed hebben op de primerlaag. Deze stap, die logischerwijs voorafgaat aan het schuurproces, zorgt voor een optimale voorbereiding van de ondergrond waarna je verf beter hecht!

St. Marc Ontvetter kan zowel verdund als onverdund gebruikt worden, afhankelijk van de mate van vervuiling. Onverdund gebruik is gereserveerd voor sterk vervuilde oppervlakken, terwijl voor algemeen gebruik een verdunning van maximaal 2 dopjes St. Marc op 5 liter water wordt aanbevolen. Het is van belang om de ondergrond grondig te reinigen met een pluisvrije doek en het St. Marc schoonmaakmiddel, en deze vervolgens voldoende tijd te geven om te drogen. Indien nodig kan dit proces herhaald worden, en bij herhaaldelijk gebruik kan St. Marc zelfs waslagen op terpentinebasis van hout verwijderen.

Het gebruik van St. Marc wordt echter afgeraden op onbehandeld hout. Vergeet na het reinigen niet om het oppervlak na te spoelen met lauw water, voor een optimale voorbereiding op verdere behandelingen. Met St. Marc als eerste stap in het reinigingsproces, ben je verzekerd van een schone en goed voorbereide ondergrond voor je verfklussen.

St Marc Verfreiniger/Ontvetter kopen

Online koop je de St Marc Verfreiniger/Ontvetter makkelijk en voordelig. We hebben de St Marc altijd voorradig en kunnen direct leveren. Naast online kan je de St Marc Verfreiniger/Ontvetter natuurlijk ook kopen in onze verfwinkel in Breda of Roosendaal.

St. Marc Verfreiniger kenmerken & ingrediënten

St. Marc Allesreiniger verwijdert effectief vuil van het oppervlak dat je wilt schilderen, terwijl het een aangename geur achterlaat. Deze reiniger is een veilig alternatief voor ammoniak en vereist een grondige naspoeling met schoon water voor optimale resultaten.

Ingrediënten:

 • Isopropyl Alcohol
 • Benzalkonium Chloride
 • Parfum
 • Aqua
 • Alcohol Denat.
 • Sodium Hydroxide
 • Kleurstof
 • C9-11 Pareth-6
 • Sodium Carbonate
 • Sodium Citrate
 • Siliconenemulsie

Product informatie

Bijtende stoffen
Gevaar
H318 – Veroorzaakt ernstig oogletsel.

P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P264 – Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
P280 – Draag beschermende handschoenen.

Reactie
P305+P310 – BIJ CONTACT MET DE OGEN: Raadpleeg onmiddellijk een VERGIFTIGINGENCENTRUM of een arts.

Verwijdering
P501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Schoonmaakmiddelen

Universol Ontvetter
Polyfilla Pro S600
Eazyfix Reinigingsdoekjes