• Muurverfrollers
 • Structuurrollers
 • Betonverfrollers
 • Beitsrollers
 • Schuimrollers
 • Rollers voor voorstrijk
 • Verfbeugels
 • Lakrollers

  Op deze pagina vind je juiste lakroller voor jouw verfklus. Een goede lakroller is belangrijk om zo strak mogelijk resultaat te krijgen. Ons assortiment bestaat uit professionele lakrollers die ook door de vakman gebruikt wordt.

  7 resultaten
  Standaard

  Anza Lakrollers

  Anza is gespecialiseerd in het maken van professionele verfbenodigdheden waar ook rollers onder vallen. Voor het aflakken heeft Anza twee soorten lakrollers, deze zetten we voor je op een rijtje:

  • Anza Vilt Elite:

  Dit is de meest gebruikte en beste lakroller om te gebruiken. Ook onder schilders is de favoriet om lak aan te brengen. Deze lakroller heeft een poolhoogte van 5 mm waarmee je een super glad eindresultaat krijgt. Je gebruikt de Anza Vilt Elite voor zowel verf op terpentinebasis als op waterbasis.
  De meest gebruikte maat is de 10 cm. Moet je iets dat smaller is schilderen dan kun je ook kiezen voor de 5 cm. Bij grote oppervlaktes zoals een vlakke deur, adviseren we om een 15 cm nog grotere formaat te gebruiken. 

  • Anza Antex Platinum Lakroller:

  Deze lakroller is speciaal gemaakt voor verf op waterbasis (acryl). De vacht is iets dikker (8 mm) waardoor je altijd genoeg verf aanbrengt. Met deze roller zorg je ervoor dat je gemakkelijk met verf op waterbasis schildert en een mooi eindresultaat krijgt.

  Ons advies voor de beste lakroller

  Uit onze eigen ervaring en die van vele schilders, adviseren we om altijd de Anza Vilt Elite te gebruiken wanneer je wilt lakken. Deze geeft gewoon het strakste en mooiste resultaat. Ook wanneer je met verf op waterbasis schildert is dit de best keuze.
  Wanneer je moeite hebt met het schilderen van lak op waterbasis, dan kun je kiezen om de Anza Antex Platinum Lakroller te gebruiken, dit zal het makkelijker maken. 

  Alle lakroller zijn te gebruiken in combinatie met de verfbeugel. Kies de verfbeugel in dezelfde maat als je roller.

  Laksetje voor het gemak?

  Wil je meteen aan de slag? Kies dan voor de Anza Vilt Elite Lakset 2+1 Gratis. Hier zit in: twee Anza Vilt Elite rollers 10cm, verfbeugel 10cm en een verfbakje 10cm. 

  Schilder je liever met de Anza Antex Platinum Lakroller, kies dan voor Anza Antex Lakset 2+1 Gratis. Hier zit in: 2 x Anza Antex Platinum Lakroller, 1 x verfbeugel 10cm en 1 x verfbakje 10cm.

  De beste lakrollers kopen?

  Online koop je de beste lakrollers van Anza. Deze rollers worden ook gebruikt door schilders en zijn de beste keuze wanneer je je lak wilt rollen. We hebben altijd ruime voorraden lakrollers en kunnen deze direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis.