SPS

SPS is een professioneel verfmerk dat zich voornamelijk richt op de schilder, stucadoors en particulieren die voor kwaliteit gaan. Ze staan bekend om hun uitstekende muurverven met mooie prijs. Vele professionele schilders en stucadoors doen dan ook al hun klussen met de verf van SPS.

Online is SPS verf bij ons te bestellen. Wij zijn een officieel SPS verkooppunt waardoor je altijd verzekerd bent van kleur- en product garantie.

34 resultaten
Standaard

Is SPS verf goed?

Verf van SPS is een goede keuze wanneer je gaat schilderen. De verf heeft een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en is daardoor zeer aantrekkelijk voor grotere projecten. Dit maakt SPS verf populair onder schilders, stukadoors en aannemers. Ook voor particulieren die met goede kwaliteit verf willen schilders is SPS een uitstekende keuze.

SPS verf kopen in de bouwmarkt?

De verf SPS valt onder professionele verf en is daardoor niet te koop in bouwmarkten zoals Gamma, Praxis of Karwei. Alleen bepaalde verfspeciaalzaken mogen SPS verkopen. Hier zijn wij er een van. Je kan dus online als particulier of bedrijf bij ons SPS verf kopen. Kom je liever langs? Dan kan je langskomen in onze vestiging in Breda of Roosendaal.

De enige bouwmarkt die SPS verkoopt is bouwmaat. Dit is een bouwmarkt voor de zakelijke markt. Ook liggen de prijzen hier vaak een stuk hoger.

SPS verf op kleur

Wil je met SPS verf gaan schilderen in een specifieke kleur? Dan is dat geen probleem voor ons. Met onze SPS mengmachine kunnen we iedere kleur voor je mengen. Bestel je online, dan kies je je favoriete kleur via onze online kleurenwaaier. We mengen de verf dan direct en sturen deze naar je toe. Kom je langs in onze winkel, dan mengen we de verf direct en heb je binnen no time je verf.

SPS kopen

Alle verf van SPS koop je extra voordelig bij ons online of in een van onze winkels. Wij zijn te vinden in Breda en Roosendaal, maar online voor iedereen in Nederland. Voordelen van SPS verf kopen bij ons zijn:

  • Voordeligste prijzen
  • Keuze uit alle kleuren
  • Volledig assortiment
  • Keuze uit lakken, muurverf en grondverf
  • Gratis bezorging v.a 50 euro
  • Voor 22:00 uur besteld = direct verzonden