• Grondverf binnen
 • Grondverf buiten
 • Grondverf op waterbasis
 • Grondverf MDF
 • Multiprimer buiten
 • Goedkope grondverf
 • Multiprimer voor binnen

  Met een multiprimer voor binnen creëer je een hechting op speciale ondergronden zoals metaal en kunststof. Na het aanbrengen van een multiprimer kan je deze overschilderen met een binnenlak na keuze.

  9 resultaten
  Standaard

  Multiprimer voor metaal en kunststof voor binnen

  Wil je zowel metaal als kunststof schilderen zonder twee verschillende primers te gebruiken? Dan is een multiprimer de ideale keuze. Met bijvoorbeeld de Sikkens Redox BL Multiprimer kies je voor professionele hechting en kwaliteit. Deze primer biedt een uitstekende basis voor een duurzaam verfsysteem, zelfs op lastige ondergronden waar normale grondverf niet voldoende hecht.

  Multiprimer voor verschillende ondergronden

  Een multiprimer is geschikt voor diverse lastige ondergronden, waaronder metalen zoals zink, RVS, gegalvaniseerd staal en aluminium. Dit product zorgt voor de juiste hechting op zowel metaal als kunststof.

  Waarom een multiprimer voor binnen?

  Het unieke van een multiprimer ten opzichte van een hechtprimer is de veelzijdigheid. Je kunt het gebruiken op verschillende soorten metaal en kunststof. Zo biedt het product flexibiliteit en professionele kwaliteit, zoals die van Sikkens, Sigma en andere bekende merken.

  Primer passend bij de ondergrond

  Kies een multiprimer passend bij de ondergrond(en) waarop je gaat werken. Let ook op of je binnen of buiten schildert, zodat je de juiste primer kiest. Denk daarnaast na over de aflak die je wilt gebruiken, voor een verfsysteem dat de juiste basis biedt.

  Het merk Südwest biedt uitstekende multiprimers die ook nog eens voordelig zijn. Gebruik je een aflak op waterbasis? Kies dan de Sudwest Acryl All-Grund. Voor terpentinebasis aflakken gebruik je de Sudwest All-Grund. Zo stem je de multiprimer goed af op de aflakverf voor een mooi verfsysteem.

  Multiprimer voor binnen kopen

  Wil je een multiprimer kopen? Online heb je keuze uit diverse producten van merken zoals Sikkens, Sigma en meer. Voor professionele of semi-professionele kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bestel je voor minimaal €50? Dan profiteer je van gratis verzending.

  Heb je nog vragen over de juiste multiprimer of hoe je deze het beste kunt gebruiken? Neem contact op met onze verfspecialisten voor deskundig advies. Bij Verfplaza vind je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject, met de beste producten en service.