Sigma Muurverf

Wil je schilderen met de beste muurverf? Kies dan voor een Sigma binnenmuurverf. Hiermee kies je voor professionele kwaliteit waarmee je altijd een super mooi resultaat mee krijgt. Op deze pagina vind je alle soorten Sigma muurverf voor de scherpste prijzen. Naast het volledige assortiment Sigma muurverf, heb je ook de keuze uit meer dan 30.000 kleuren. Je kan kiezen uit de populaire RAL 9010, RAL 9016 of iedere andere kleur na keuze.

13 resultaten
Standaard

Welke Sigma muurverf moet ik kiezen?

In het assortiment van Sigma kan je kiezen uit verschillende soorten muurverf. Iedere muurverf heeft zijn eigen kwaliteiten, eigenschappen en prijzen. Welke je het beste kan kiezen is afhankelijk van welke plek in je woning je de verf wilt gaan gebruiken. Zo heb je in de woonkamer andere Sigma muurverf nodig dan voor in badkamer.
Om je zo goed mogelijk te helpen zetten we alle Sigma muurverven voor je op een rijtje.

 • De beste Sigma muurverf
  De Sigma Perfect Matt is de beste en mooiste keuze. Je brengt deze muurverf perfect streeploos aan. Deze muurverf raden we aan om in woonkamers te gebruiken
 • De best afwasbare Sigma muurverf
  Wanneer je muurverf zoekt die je extreem goed kan reinigen, dan is de Sigma Pearl Clean Matt de beste keuze. Deze is vuil, vet en water afstotend en daarom perfect voor in de keuken, wc of scholen, zorginstellingen.
 • Allrounder
  De Sigma Superlatex Matt is de allround muurverf van Sigma. Deze muurverf wordt het meest gebruikt door schilders en kan overal in het huis worden toegepast. De muurverf schildert gemakkelijk en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • Voor de badkamer
  Om je badkamer mooi en hygiënisch te houden, heeft Sigma speciale schimmelwerende muurverf. Gebruik daarom voor vochtige ruimtes zoals de badkamer de Sigma Sigmaresist Fungi Matt.
 • Plafonds
  Om een plafond zo mooi mogelijk te schilderen, adviseert Sigma de Sigma Perfect Matt. Dit door de extra lange opentijd en mooie matheid. Hiermee ga je voor een streeploos plafond.

Sigma muurverf RAL 9010

De meest gebruikte kleur met Sigma muurverf is RAL 9010. Deze wittige tint is enorm populair omdat de kleur net van het witte af is en daarom warmer aanvoelt. Naast RAL 9010 kan je Sigma muurverf ook bij ons kopen in een andere RAL kleur. Zo worden RAL 9016 en RAL 9003 veel gekozen als alternatief op 9010. Deze zijn iets witter en uiteraard gewoon te mengen in iedere Sigma muurverf na keuze.

Sigma matte muurverf

Matte muurverf van Sigma kopen? Bijna alle muurverven van Sigma zijn mat. Dit is dan ook veruit de meest gekozen glansgraad. Zoek je de meeste matte variant van Sigma, dan is dat de Sigma Perfect Matt. Deze heeft een extra matte uitstraling waardoor die perfect te gebruiken is voor glad stucwerk. De matheid helpt tegen strijklicht en zorgt voor een rustigere en mooiere uitstraling.

Sigma muurverf afwasbaar

In het muurverf assortiment van Sigma zitten verschillende muurverven die afwasbaar zijn. Een muurverf is al afwasbaar wanneer deze onder schrobklasse 1 valt. Maar in deze klasse zit er onderling nog wel veel verschil. We zetten de afwasbare muurverven voor je op een rijtje. Zo kan je zien welke de best afwasbare muurverf van Sigma is.

 1. Sigma Clean pearl Matt 
  Dit is de best afwasbare keuze en zeer geschikt voor o.a de keuken
 2. Sigma Perfect Matt
  Deze valt onder schrobklasse 1 en is ook uitstekende schoon te maken mocht er een vlekje opkomen.
 3. Sigma Superlatex Mat
  Ook deze valt onder schrobklasse 1 en is ook schoon te maken. Wel is dit de minste van de 3.

De goedkoopste Sigma muurverf

Zoek je goedkope Sigma muurverf, dan kan je het beste de Sigma DGL Mat kiezen. Dit is de goedkoopste Sigma muurverf die Sigma aanbied. Deze is ideaal voor grote projecten of voor ruimtes waarbij de kans dat ze vies worden klein is. Denk hierbij aan slaapkamers of de zolder. De DGL staat letterlijk voor De goedkoopste Latex, dan weet je ook dat het goedkoopste keuze is.

Sigma muurverf kleuren

Sigma muurverf is de mengen in alle verf kleuren die er zijn. Sigma zelf heeft veel kleuren die in de Sigma Voice of Colour waaier staan, maar daarnaast kan je nog veel meer kleuren kiezen. Zo kan je ook kleuren van andere merken selecteren. Met onze door Sigma onderhouden mengmachine staan alle kleuren van alle verfmerken die er zijn. Via onze online kleurenwaaier selecteer je gemakkelijk de kleur die je wilt en vervolgens mengen wij deze speciaal voor je op kleur.

Sigma muurverf kopen

Heb je de juiste Sigma muurverf kunnen vinden? Dan kun je deze gemakkelijk en voordelig online bij ons bestellen. Wij zijn een officieel Sigma dealer en verkopen enkel officiële verse Sigma verf. Ook worden alle kleuren officieel gemengd op een door Sigma onderhouden mengmachine.

De Sigma muurverf die wij verkopen valt onder de professionele lijn. Deze is speciaal voor professionele schilders en voor particulieren die voor kwaliteit gaan. Omdat dit de professionele lijn is kan je deze muurverf alleen kopen bij verfspeciaalzaken zoals ons. Je vindt de Sigma muurverf die wij verkopen dan ook niet in bouwmarkten zoals de Gamma, Praxis, Hornbach of Karwei.
Online kan je gewoon als doe-het-zelver bij ons kopen en heb je geen eigen bedrijf of iets nodig.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.