Verzenden en bezorgen bij Verf-plaza.nl

Op deze pagina vind je alle vragen over verzenden, bezorgtijden, kosten etc.. Heb je een vraag waarbij het antwoord hier niet bij staat? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Plaats je op werkdagen een bestelling voor 22:00 uur, dan versturen we jouw bestelling dezelfde dag nog naar je toe. Hierdoor heb je het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.
Door onze ruime voorraden kunnen we 99% van ons assortiment direct leveren. Mocht er een product een langere levertijd hebben, dan geven we dat aan bij het product zelf. We zullen dan contact met je opnemen over de exacte levertijd.

Houd er rekening mee dat wij voor de levering van bestellingen afhankelijk zijn van PostNL.

Onze bestellingen versturen we via PostNL.
Zij hebben voor ons al meer dan 100.000 pakketten veilig en op tijd geleverd.

Bij bestellingen boven de € 50,00 komen er geen verzendkosten bij. Je bestelling wordt dus gratis bij je thuis geleverd.

Bestel je voor minder dan € 50,00, dan komt er € 4,95 aan verzendkosten bij.

We zetten de leverdagen voor je op een rijtje:

Maandag voor 22:00 uur besteld:Dinsdag geleverd
Dinsdag voor 22:00 uur besteld:Woensdag geleverd
Woensdag voor 22:00 uur besteld:Donderdag geleverd
Donderdag voor 22:00 uur besteld:Vrijdag geleverd
Vrijdag voor 22:00 uur besteld:Zaterdag geleverd
Bestellingen op zaterdag en zondag:Dinsdag geleverd

Houd er rekening mee dat wij voor de levering van bestellingen afhankelijk zijn van onze vervoerders. Wij kunnen hierdoor nooit 100% zekerheid geven dat het de volgende dag geleverd wordt. 

Rondom feestdagen of piekmomenten kan het zijn dat PostNL langer over de levering doet. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Mocht je eerder willen bestellen en het niet de volgende dag in huis willen, dan kan je een andere leverdag aangeven bij het bestellen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld op maandag iets te bestellen, maar het vrijdag te laten bezorgen.

Wil je je bestelling in de avond geleverd hebben? Dan is dat zeker mogelijk. Bij het afrekenen kan je voor de optie: Avondlevering kiezen. Deze optie kost wel 2 euro extra.

Heb je per ongeluk een verkeerd adres ingevuld of wil je het toch naar een ander adres sturen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we dit direct kunnen wijzigen.

Wil je liever je bestelling komen afhalen? Geen probleem, we zijn gevestigd in Breda aan de Asselbergsstraat 8. Selecteer bij het bestellen “afhalen op afspraak” en we laten je via een mailtje weten wanneer jouw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

We zijn geopend op werkdagen van 09:30 uur tot 17:00 uur.

Het kan het wel eens zijn dat het mailtje in de spam terecht komt. Zie je hem daar ook niet in staan? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we de track & trace code opnieuw sturen. 

Heb je een grote klus of gewoon veel verf nodig? Geen probleem, want geen bestelling is voor ons te groot. Wij versturen je bestelling gewoon net als kleinere bestellingen via PostNL. Het is wel zo dat je bestelling verspreid wordt over meerdere pakketjes, maar je zal ze altijd op hetzelfde moment geleverd krijgen. Je ontvangt gewoon een track & trace code waarmee je alles kunt volgen.

Een super grote bestelling zal door ons persoonlijk afgeleverd worden. We nemen dan contact met je op voor een geschikte levertijd.

Mis je een product wat je wel besteld had? Onze excuses hiervoor. Neem contact op met onze klantenservice, zodat we dit direct kunnen oplossen. 

Is je pakket beschadigd en is er iets kapot gegaan? Neem dan contact met ons op, dan lossen we het zo snel mogelijk op.

Neem contact met ons op via:

Per telefoon:
085-1124328

Per WhatsApp:
085-1124328

Per mail:
info@verf-plaza.nl