Verfstokken

Verfstok kopen? Een verfstok helpt je enorm bij het schilderen van muren en het plafond. Je kan sneller werken en mooi in rechte lijnen werken. Zo wordt je eindresultaat veel mooier en je bent veel sneller klaar. Een win win dus!
Daarnaast is het werken met een verfstok ook nog eens veel ergonomischer en dus beter voor je gezondheid.

3 resultaten
Standaard

Professionele verfstokken

De Anza verfstokken zijn van professionele kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten. De verlengstokken zijn te combineren met de Anza verfbeugels en klikken hier mooi in vast. Door een verfemmer te gebruiken werk je op dezelfde manier als de professionele schilder.

Waarom het beter is om met een verfstok te schilderen

Door te schilderen met een verfstok maak je je het zelf een stuk makkelijker. Je kan makkelijk blijven staan en hoeft minder te bukken of moeilijk te doen om hoge plekken te bereiken. Dit maakt werken met een verfstok beter voor je gezondheid. Ook kan je veel sneller werken waardoor je een mooier eindresultaat krijgt en je sneller klaar bent. Dit zijn ook de redenen waarom schilders altijd met een verfstok werkt.

Verfstok kopen

Een verfstok koop je voordelig bij ons online. Ondanks de moeilijke afmetingen kunnen wij deze gewoon naar je opsturen. We hebben altijd ruime voorraden waardoor we ze direct kunnen versturen. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan is je bestelling de volgende dag al in huis.