Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €50,-
Voordelige prijzen

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Vanaf22,81Incl BTW18,85Excl BTW
Liter
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kleur
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
 • Op voorraad - Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.
 • De beste geteste muurverf van Sikkens
 • Extreem Mat

Beschrijving

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een muurverf voor binnen van de hoogste kwaliteit. De verf geldt als één van de beste keuzes om binnen de muren te schilderen, zowel in diverse tinten wit als in alle andere kleuren.

 • Blijvend mooi
  Met de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF schilder je blijvend mooi. De verf is bijzonder duurzaam en heeft een zeer lange levensduur.
 • Schrobvast zonder opglanzen
  Vlek op de muur? Poets de vlek er gewoon af, zonder je zorgen te maken over een glanzende plek in de verf.
 • Extreem mat
  Dankzij het extreem matte uiterlijk van de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is de verf uitstekend geschikt voor op de muur en het plafond.
 • Perfecte vloeiing
  De perfecte vloeiing van de verf maakt het erg gemakkelijk om ermee te schilderen, ook wanneer je geen vakman bent.
 • Decontamineerbaar
  De verf is zelfs geschikt voor ziekenhuizen en privéklinieken waar gebruik gemaakt wordt van radioactieve straling.

Muurverf met 5 sterke kenmerken

Wil je Sikkens Alphacryl Pure Mat SF vergelijken met andere verfproducten? We leggen je aan de hand van een aantal sterke kenmerken uit wat je van deze binnenmuurverf kunt verwachten:

 • Beter te reinigen
  De verf is beter te reinigen dan je gewend bent. Dus zit er een vlek op de muur of heb je het idee dat de kleur niet helemaal meer klopt? Je kunt de muur gewoon schoonmaken. Zo zorg je ervoor dat de verf weer helemaal oogt zoals je dat bedoeld had toen je schilderde.
 • Decontamineerbaar
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is geschikt voor ziekenhuizen en privéklinieken, waar gebruik gemaakt wordt van radioactieve straling. De verf is decontamineerbaar. Dat is bij jou thuis misschien niet belangrijk, maar wijst wel op de ultieme kwaliteit van dit product.
 • ECO-label
  Het ECO-label van de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF geeft aan dat je hiermee een duurzame keuze maakt. Er is zo min mogelijk gebruik gemaakt van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.
 • Oplosmiddelvrij
  Een goed voorbeeld van duurzaamheid is het feit dat de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF geen oplosmiddelen bevat. Het is muurverf op waterbasis wat betekent dat je er binnen veilig en zonder sterke verfgeur mee kunt schilderen.
 • Schrobklasse 1
  Dankzij schrobklasse 1 kun je de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF gebruiken in bijvoorbeeld de woonkamer, de gang en de keuken. Je poetst een vlek er zo vanaf, zonder dat er een glanzende plek ontstaat.

Muurverf voor binnen

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een muurverf voor binnen. Uiteraard biedt de verf een aantal andere belangrijke voordelen, zoals een goede dekking. Het betekent dat je de verf makkelijk aanbrengt, dat je daar prachtig mee schildert en dat je er vervolgens heel lang plezier van hebt.

Let op! Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is geschikt voor binnen. Je kunt de verf niet buiten gebruiken.

Je kunt de muurverf voor binnen aanbrengen met een roller en een kwast voor de randjes. Gebruik verfbenodigdheden voor verf op waterbasis. Begin met de randen, door de verf daar met een kwast aan te brengen. Gebruik een roller om vervolgens de grote delen in te kleuren.

In iedere kleur te mengen

Uiteraard kunnen we de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF verf in iedere kleur voor je mengen. Dus heb je bij Sikkens of bij een ander merk een mooie kleur gezien? We mengen de verf in iedere kleur en tint waar je naar op zoek bent. Dat doen we op basis van de kleurenwaaier of bijvoorbeeld aan de hand van een RAL-code. Dus zoek je naar de verf van Sikkens in een bepaalde kleur, bijvoorbeeld om de muur te schilderen? Vertel ons welke tint voor de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF je zoekt, dan gaan wij er graag voor je mee aan de slag.

Online Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen

Uiteraard kun je Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen in de hoeveelheid die je nodig hebt. Dus gaat het om 1 liter om een klein muurtje te schilderen? Of zoek je naar een grotere hoeveelheid, waarmee je heel de lange wand of zelfs heel de woonkamer of slaapkamer kunt verven? Je bestelt online eenvoudig de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF verf. Natuurlijk berekenen we daarvoor de laagste prijs. Dus zoek je naar goedkope verf van Sikkens, waarmee je kiest voor de hoogste kwaliteit? Je bent bij ons aan het juiste adres.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen over de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF of kom je er niet uit binnen ons uitgebreide assortiment? Wij helpen je de juiste binnen- of buitenverf te kiezen voor jouw klus. Neem contact met ons op als je vragen hebt, dan vertellen we je graag meer.

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Er zijn verschillende rollers voor verschillende ondergronden. Om de juiste keuze te maken hebben wij de rollers voor je op een rij gezet.

Met het schilderen van muurverf zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken, hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet

Of je een voorstrijk nodig hebt, hangt af van de ondergrond. We hebben dit voor je op een rijtje gezet.

Onbehandelde zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk, bakstenen, gipsplaten is een voorstrijk noodzakelijk zoals de Sikkens Alpha Muurfix of Sikkens Alphacryl Pure Primer.

Bij ondergronden behandeld met muurverf is een voorstrijk niet noodzakelijk.

Poederende ondergronden zoals oude muurverflagen die afgeven is een voorstrijk/fixeer middel verstandig om te gebruiken. De Sikkens Alpha Muurfix of Oolex Aqua Fix zijn goede producten hiervoor.

Wil je meer informatie over welke voorstrijken er zijn, wanneer je ze moet gebruiken of hoe je ze het best kan aanbrengen kijk dan verder op onze adviespagina – voorstrijk.

Je kunt kiezen uit meer dan 50.000 kleuren. Met onze officiële mengmachines kunnen wij alle bedenkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken zoals Sigma, Histor, Flexa, Farrow & Ball en The Little Green laten mengen in verf van een andere merk. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.

Om de juiste hoeveel te kiezen hebben wij een handig rekentool gemaakt. Vul de aantal m2 in en deze tool rekent precies voor je uit hoeveel liter je nodig hebt.

Ja deze muurverf is goed afwasbaar en reinigbaar

Schrobvastklasse 1:

Muurverf met schrobvastklasse 1 zijn zeer goed afwasbaar zonder dat dit vlekken na laat op de verflaag.

Een voordeliger alternatief voor de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is de Oolex Pro Clean Ultra Mat. Deze professionele muurverf heeft dezelfde eigenschappen zoals dekkracht, schrobvastheid,  verwerkbaarheid en rendement. De Oolex muurverf is een stuk voordeliger geprijsd en je levert niet in op kwaliteit. Een echte WIN WIN!

Documenten

alphacryl pure mat sf (new livery)

Handig voor erbij

Anza Antex Platinum Muurverfroller
Anza Titanium Aqua Kwast Rond
Anza Verfemmer
Sikkens Alphacryl Pure Primer SF

Reviews

0
van de 10
1 2 3 4 5
0 reviews

Heb je een grote verfklus?

Neem dan contact met ons op voor een offerte voor extra korting.
Geef aan om hoeveel verf het gaat en om welke kleuren.