• Flexa binnenlak
 • Flexa buitenlak
 • Flexa Pure verf
 • Flexa Pure kleuren
 • Flexa Creations verf
 • Flexa Creations kleuren
 • Flexa Strak
 • Flexa Mooi & Makkelijk
 • Flexa Muurverf

  Flexa muurverf kopen? Online bestel je deze gemakkelijk en extra voordelig. Je hebt bij ons de keuze uit de beste Flexa muurverf die we voor je mengen in ieder gewenste kleur na keuze. Je kan kiezen uit Flexa muurverf in Ral 9010 of een Flexa kleur na keuze, van bijvoorbeeld Flexa Pure. Ook kan je bij ons kiezen uit kleuren van andere merken als Sikkens. Ons assortiment varieert van Flexa Pure muurverf tot Flexa Creations muurverf, ook de bouwmarkt kwaliteit muurverven zijn bij ons te koop.

  14 resultaten
  Standaard

  Welke Flexa muurverf moet ik kiezen?

  Flexa bestaat uit een uitgebreid assortiment muurverf. Deze hebben allemaal verschillende eigenschappen, kwaliteiten en prijzen. Welke je het beste kan kiezen is afhankelijk van wat en waar je wilt gaan schilderen. Zo heb je in de badkamer andere Flexa muurverf nodig dan in de woonkamer. Ook heb je nog de keuze uit kwaliteit.

  Om je te helpen kiezen zetten we de verschillende Flexa muurverven op een rijtje:

  Flexa Pure Muurverf

  Dit is de meest exclusieve en beste Flexa muurverf die verkrijgbaar is. De meest gebruikte muurverf in deze collectie is de Flexa Pure Muurverf Extra Mat. Hiermee krijg je het mooiste resultaat in woonkamers en slaapkamers. Het is een extra matte muurverf doe goed afneembaar is, erg geschikt voor in uw woning. Deze Flexa Pure Muurverf is verkrijgbaar in de bekende Flexa Pure kleuren, maar ook in meer dan 50.000 andere kleuren van merken als Sikkens en Flexa Creations.

  Flexa Creations Muurverf

  Met deze muurverf kan je extra lang genieten van je kleuren. Door de HD kleurtechnologie blijven kleuren mooi en de muurverf is van uitstekende kwaliteit. Ook deze muurverf is geschikt voor in de woonkamer en slaapkamer, hij is goed afneembaar en verkrijgbaar in meer dan 50.000 verschillende kleuren.

  Flexa Strak op de Muur

  Moet je veel m2 schilderen, dan is Flexa Strak op de Muur een uitstekende muurverf. Deze muurverf heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en is daarom ideaal voor het witten van je muren. Dus wil je snel en veel vierkante meters schilderen? Dan is de Flexa Strak op de Muur muurverf ideaal voor jouw project.

  Flexa Powerdek

  In bouwmarkten als Gamma, Praxis, Hornbach of de Karwei kom je deze muurverf veel tegen. Dit is de goedkoopste muurverf van Flexa die er is. Wij verkopen de Flexa Powerdek niet omdat de kwaliteit ver onder de andere Flexa muurverven zit, daarom raden we je voor een goede prijs kwaliteit verhouding de Flexa Strak op de Muur muurverf aan. Wil je een betere kwaliteit latex? Kies dan de Flexa Pure muurverf of de Flexa Creations muurverf.

  Flexa Muurverf kleuren

  Muurverf van Flexa is verkrijgbaar in iedere kleur na keuze. Je kan natuurlijk kiezen uit een kleur van Flexa zelf, maar wanneer je liever een kleur van een ander merk wilt, dan is dat geen probleem. Alle Flexa muurverf mengen wij met een officiële mengmachine speciaal voor je op kleur. Online kies je gemakkelijk de kleur die je wilt en wij zorgen ervoor dat je die binnen 1 dag al in huis hebt. Wij bieden ook de bekende Flexa kleuren van de Flexa Pure en Flexa Creations serie.

  Twijfel je of een kleur wel mooi is? Kies dan eerst voor een tester. Wij hebben 0,25 liter Flexa potjes muurverf die we in iedere kleur kunnen mengen. Op de website van Flexa zelf zijn er nog kleinere testers.

  Extra mat, zijdemat of krijtverf?

  Flexa muurverf is verkrijgbaar in verschillende glansgraden. Je hebt de keuze uit Extra Mat, Zijdemat en Poedermat (krijtverf). Veruit de meest gebruikte glansgraad is extra mat. Dit geeft een mooie strakke uitstraling en wordt daarom het meest gekozen. Vind je mat niet mooi, dan kan je kiezen voor zijdemat. Deze glansgraad zit tussen mat en zijdeglans in. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor poedermatte uitstraling met een krijtverf van Flexa, we bieden van de Flexa Pure Krijtverf en Flexa Creations Krijtverf.

  Hoeveel lagen Flexa muurverf?

  Voor het mooiste resultaat raden we je aan om altijd twee lagen Flexa muurverf aan te brengen. Zo heb je altijd een 100% dekking en zal de kleur er perfect uitzien. Echter wanneer je muur al wit is en je wilt deze alleen opnieuw witten, of je gaat er met dezelfde kleur als je muur al is overheen, dan is een laag ook voldoende.

  Heb je nieuw stucwerk, dan moet je altijd twee lagen aanbrengen. Ook wanneer het om wit gaat. Nieuw stucwerk of andere onbehandelde ondergronden krijg je nooit in een keer goed gedekt.
  Wil je stucwerk werk toch in een keer laten dekken, dan moet je eerst een dekkende voorstrijk gebruiken, Flexa Pure biedt een goede dekkende voorstrijk, deze is dan ook aan te raden.

  Flexa muurverf kopen

  Online is het kopen van Flexa muurverf eenvoudig en goedkoop. Je selecteer de muurverf die je wilt en vervolgens kies je de kleur via onze online kleurenwaaier. Nadat je dit gedaan hebt betaal je veilig via de verschillende betaalmogelijkheden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we je bestelling dezelfde dag nog naar je toe. Daarnaast profiteer je bij Verf-plaza regelmatig van Flexa muurverf aanbiedingen! Geniet daarom altijd van scherpe prijzen.

  Heb je vragen en wil je een expert op gebied van verf en schilderen spreken. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

  Gerelateerde productcategorieën

  Flexa
  Flexa Pure
  Flexa Strak in de Lak
  Flexa Muurverf
  Flexa Creations
  Flexa Mooi Makkelijk
  Flexa Binnenlak

  Veel gekozen producten:

  Flexa Pure Muurverf Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf Krijtverf
  Flexa Pure Lak Mat
  Flexa Pure Lak Zijdeglans
  Flexa Strak In De Lak Binnenlak
  Flexa Pure Muurverf Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf Tester
  Flexa Creations Muurverf Metallic