One by Histor

One by Histor verf (voorheen Histor One) koop je voordelig in iedere kleur na keuze bij ons online. We zijn een officieel Histor dealer en hebben alle verf hiervan op voorraad. One By Histor verf is de premium lijn van Histor en is kwalitatief zeer hoogwaardig. Je hebt de keuze uit verschillende muurverven en lakken voor zowel binnen als buiten. Daarnaast kan je kiezen uit echt iedere kleur na keuze. Dus niet alleen Histor kleuren, maar ook kleuren van andere merken.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste One By Histor verf, neem dan contact met ons op.

10 resultaten
Standaard

De soorten verf van One by Histor

One by Histor heeft verschillende soorten verf in het assortiment. Zo heb je muurverf, binnenlak en buitenlak in diverse glansgraden. De binnenlakken zijn op waterbasis (acryl) en de buitenlakken op terpentinebasis (alkyd). Alle soorten zijn verkrijgbaar in een kleur na keuze. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende producten.

Muurverf van One by Histor

Je hebt de keuze uit 4 verschillende soorten muurverf. Deze hebben verschillende kwaliteiten en eigenschappen. Dit zetten we voor je op een rijtje:

  • One by Histor Muurverf Extra mat:

Deze muurverf heeft een extra mooie matte chique uitstraling. De verf is eenvoudig aan te brengen en je krijgt altijd een mooi strak eindresultaat.

  • One by Histor Vochtregulerend & Afwasbaar Mat:

Dit is de beste afwasbare muurverf van de Histor One collectie. Je kan deze muurverf gebruiken in alle ruimtes in je huis. Ook in de badkamer is deze muurverf geschikt.

  • One by Histor Muurverf Mat:

Wanneer je stralend witte muren wilt, is dit de beste keuze. Deze muurverf is alleen verkrijgbaar in het wit en heeft een voordelige prijs.

  • One by Histor Krijtverf:

Met deze muurverf creëer je een poedermat effect op je muur (je kan deze verf ook gebruiken op meubels). Je hebt de keuze uit iedere kleur na keuze.

One by Histor lakken

In de One by Histor collectie zitten 5 verschillende soorten lak. Je hebt de keuze uit watergedragen (acryl) en terpentinegedragen (alkyd) lakken. De terpentine gedragen lakken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Hieronder zetten we de lakken voor je op een rijtje:

  • One by Histor Lak Mat Acryl:

Dit is een watergedragen matte lak voor binnen. Je kan met deze lak al het binnenhoutwerk schilderen zoals deuren, kozijnen, plinten etc. Met deze lak is het mogelijk een mat zwarte uitstraling te creëren.

  • One by Histor Lak Zijdeglans Acryl:

Deze binnenlak op waterbasis heeft een zijdeglanzende uitstraling. Dit is de meest gekozen uitstraling wanneer je binnen deuren, kozijnen etc wilt gaan schilderen.

  • One by Histor Lak Mat Alkyd: 

Dit is een van de enige matte buitenlakken op terpentinebasis. Deze unieke lak is daarom zeer populair en een uitstekende keuze wanneer je buiten een matte uitstraling wilt. Ook is deze lak binnen te gebruiken wanneer je liever op alkyd basis schildert, dan op alcryl basis.

  • One by Histor lak zijdeglans Alkyd:

Deze terpentinegedragen lak heeft een zijdeglanzende uitstraling en valt daarmee tussen mat en hoogglans in. Je kan deze lak zowel binnen als buiten gebruiken.

  • One by Histor Lak Hoogglans Alkyd:

Deze hoogglans lak op terpentinebasis is de beste keuze Histor keuze wanneer je buiten wilt gaan schilderen. Je kan deze lak gebruiken voor je deuren en kozijnen.

One By Histor online bestellen

Alle One by Histor verf koop je voor de scherpste prijs bij ons online. We hebben altijd ruime voorraden en kunnen direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan ontvang je je bestelling de volgende dag al. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf of heb je andere vragen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen door te bellen, WhatsAppen of mailen.