• Sigma binnen muurverf
 • Sigma buitenlak
 • Sigma grondverf
 • Sigma buitenmuurverf
 • Sigma voorstrijk
 • Sigma Binnenlak

  Met de Sigma Nova binnenlak kies je voor de hoogste kwaliteit verf voor binnen. Alle Sigma S2U Nova lakken zijn op waterbasis, huidvet resistent. en zeer kras- en slijtvast. Ook heb je de keuze uit meer dan 30.000 kleuren van alle bekende merken. De Sigma S2U nova is te bestellen in het mat, zijdeglans, halfglans en hoogglans. Ook is er speciaal voor trappen een traplak met anti-slip.
  Kortom wil je je kozijnen, deuren, trappen, meubels etc schilderen met de beste binnenlak? Kies dan voor een Sigma binnenlak.

  10 resultaten
  Standaard

  Welke Sigma binnenlak is het beste?

  Bij Sigma is het heel makkelijk kiezen welke de beste binnenlak is. Ze hebben namelijk maar 1 soort lak voor binnen. Dat is de S2U Nova. Dit is een professionele lak op waterbasis (acryl). Deze is verkrijgbaar in de volgende glansgraden: Mat, Satin (zijdeglans), Semi-Gloss (halfglans) en Gloss (hoogglans). Welke je van deze het beste kan kiezen is afhankelijk van wat voor uitstraling je wilt creëren. De meest gekozen is de Sigma S2U Nova Satin. Zijdeglans is namelijk de meest gangbare keuze en heeft ook de meeste voordelen.

  Eigenschappen van alle Sigma S2U Nova lakken:

  • Extra kras- en slijtvast
  • Lange opentijd
  • Op waterbasis
  • Bestand tegen huidvet
  • Makkelijk te verwerken
  • Uitstekende dekking
  • Geurarm (stinkt niet)
  • Kleurbehoud, vergelen niet (alleen bij de gloss variant kan er vergeling ontstaan)
  • Keuze uit alle kleuren (ook kleuren van andere merken)

  Sigma binnenlak in Ral 9010, wit of een andere kleur

  Sigma binnenlak 9010 nodig? RAL 9010, maar ook RAL 9016 en vele andere kleuren mengen we dagelijks op Sigma binnenlak. Met onze Sigma mengmachines kunnen we meer dan 50.000 kleuren voor je mengen. Je bent dan ook niet merkgebonden, waardoor je ook kleuren van andere merken kan selecteren. Naast RAL kleuren zijn dan ook kleuren van Farrow & Ball, Gamma en Praxis heel populair. Via onze online kleurenwaaier vind je gemakkelijk de kleur waarmee je wilt schilderen. Deze selecteer je vervolgens waarna wij deze speciaal voor je gaan mengen.

  Zo schilder je met een professionele Sigma binnenlak in iedere kleur na keuze.

  Sigma binnenverf op waterbasis

  Alle Sigma S2U Nova verf is op waterbasis en dus veilig binnen te gebruiken. Voordelen hiervan zijn dat de verf snel droogt waardoor je op 1 dag al wel 2 lagen kan aanbrengen. De droogtijd van Sikkens Nova lakken is ca. 5 uur*. Voor het beste resultaat raden we je altijd aan om 2 lagen aan te brengen. Zo heb je genoeg laagdikte en gaat je lak langer mee.

  * De Nova Gloss variant heeft een langere droogtijd, deze is pas overschilderbaar na ca. 16 uur.

  Eerst Sigma grondverf gebruiken?

  Voor je met de Sigma S2U Nova gaat schilderen is het in sommige gevallen verstandig om eerst een grondverf (primer) te gebruiken. Een grondverf zorgt namelijk voor een goede hechting waardoor je uiteindelijke verflaag beter hecht en langer mee gaat. Je gebruikt de Sigma S2U Nova Primer voor het schilderen van hout, kunststof en bestaande verflagen die zowel op waterbasis als op terpentinebasis kunnen zijn.

  Mocht je staal, thermisch verzinkt staal of non-ferro metalen willen gaan schilderen. Maak dan eerst gebruik van de Sigma Multiprimer Aqua. Hierna kun je deze overgronden met de S2U Nova primer en vervolgens aflakken met een Sigma S2U Nova lak na keuze.

  Sigma binnenlak voor op de trap

  Wanneer je een trap wilt gaan schilderen, kun je kiezen om dit te doen met de normale Sigma S2U Nova lak of de speciale Sigma S2U Nova Traplak. Beide lakken zijn even sterk, alleen geeft de traplak een anti-slip laag. Hierdoor wordt het oppervlak iets stroever waardoor je niet uitglijdt. Verder heeft de Sigma S2U Nova Traplak Anti-slip een soft satin glansgraad. Deze glansgraad zit tussen mat en zijdeglans in. Je kan de traplak ook combineren met een normale Nova lak. Zo kan je het loopgedeelte schilderen met de traplak en de rest van de trap met de Sigma S2U Nova Satin. 

  Sigma binnenverf op terpentinebasis

  Schilder je binnen liever met verf op terpentinebasis? Dan heeft Sigma een aantal lakken die je hiervoor kan gebruiken. Deze binnenverf op terpentinebasis is zowel binnen als buiten te gebruiken en je kan kiezen uit Satin, Semi Gloss en Gloss. Dit zijn de Sigma S2U lakken en hebben als grote voordeel dat ze makkelijk te verwerken zijn en extreem kras- en slijtvast zijn. Wel stinken ze en moet je altijd met een raam open werken. Ook is de droogtijd langer.

  Sigma S2U Nova kopen

  Wil je gaan schilderen met de Sigma S2U Nova? Dan kun je deze gemakkelijk en voordelig online bij ons bestellen. We zijn een officieel Sigma dealer en verkopen enkel officiële verse Sigma verf. Ook worden alle kleuren officieel gemengd op een door Sigma onderhouden mengmachine.

  Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:30 tot 17:00 via telefoon, WhatsApp of per mail.