Histor

Histor is van de bekendste verfmerken van Nederland. Dit komt mede omdat het merk van oorsprong een Nederlands bedrijf is en al dateert uit 1949. Door inventieve oplossingen te ontwikkelen zijn ze groot geworden en leveren ze tot op de dag van vandaag kwaliteit. Naast uitstekende verf heeft Histor ook eindeloos veel kleuren die wij allemaal voor je kunnen mengen.

21 resultaten
Standaard

Histor verf

Histor verf is in Nederland een van de populairste verven waar geschilderd mee wordt. Je vindt Histor verf dan ook in iedere bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of de Hornbach. Maar ook online kan je deze verf gemakkelijk bestellen. Zo kan je bij ons eenvoudig de verf kiezen die je zoekt en de juiste kleur via onze online kleurenwaaier. In ons assortiment hebben we de volgende soorten Histor verf:

Is Histor goede verf?

Histor is voor de particuliere markt een uitstekend verf merk. Door het ruime aanbod hebben ze verschillende kwaliteiten in hun assortiment. Zo hebben ze een aantal zeer slechte verven, maar ook genoeg hele goede. De slechte verven zoals de Histor Monodek, hebben wij dan ook niet in ons assortiment opgenomen. Wat je in ons Histor assortiment kan vinden is van uitstekende kwaliteit. Zo is de One By Histor lijn van hoogwaardige kwaliteit voor een uitstekende prijs.

Histor kleuren

Histor heeft naast verf ook veel kleuren ontwikkeld. Deze vind je allemaal terug in hun kleurenwaaier. Daarnaast valt Histor onder PPG en die hebben dan ook weer een eigen waaier. Zo is het mogelijk om bij ons iedere kleur te kiezen en deze in Histor verf te laten mengen. Dus ook RAL kleuren of kleuren van andere merken. Via onze online kleurenwaaier selecteer je deze eenvoudig. Veel gebruikte Histor kleuren zijn:

Waarom wij goedkoper zijn dan Histor.nl

Op de site van Histor zelf zal je zien dat de prijzen een stuk hoger liggen dan bij ons. Wij kopen onze verf groot in en kunnen hierdoor extra korting geven. Zo zijn onze prijzen lager de adviesverkoopprijs die Histor.nl hanteert. Je bent dus altijd goedkoper uit wanneer je Histor verf bij ons online besteld.

Histor verf aanbieding

Histor verf koop je online bij ons altijd extra voordelig. We garanderen je de beste prijs en altijd product- en kleur garantie. Daarnaast profiteer je bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Officieel Histor verkooppunt
  • Keuze uit 50.000 kleuren en meer
  • Professioneel advies
  • Snelle levering (voor 22:00 uur besteld = direct verzonden)
  • Gratis bezorging v.a 50 euro
  • De beste Histor aanbiedingen
  • Product- en kleurgarantie