• Alle beits
 • Alle houtolie
 • Zwarte beits
 • Dekkende beits
 • Transparante beits

  Transparante beits accentueert de uitstraling je hout door de houtnerf en structuur zichtbaar te laten, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen bijvoorbeeld weersinvloeden. Deze beitsvariant is ideaal voor wie de uitstraling van hout wil behouden, maar ook waarde hecht aan de duurzaamheid en levensduur van hun houtwerk. Beschikbaar in diverse tinten, van kleurloos tot een tint, biedt transparante beits een uitstekende afwerking, terwijl het hout beschermd wordt tegen vocht, UV-straling en slijtage.

  14 resultaten
  Standaard

  Voor binnen en buiten

  Transparante beits kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften en de blootstelling van het hout aan bijvoorbeeld het weer. Voor binnen-houtwerk, zoals meubels, kozijnen en deuren biedt transparante beits bescherming tegen slijtage en verkleuring door zonlicht. Voor buitentoepassingen, zoals tuinhout, schuttingen en vlonders, biedt het een bescherming die het hout helpt tegen regen, sneeuw en UV-straling.

  Cetabever transparante beits

  Cetabever, een bekend merk binnen de beitswereld, biedt een uitgebreid assortiment transparante beitsproducten die speciaal zijn ontworpen om houtwerk te verfraaien en te beschermen. Cetabever transparante beitsen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, geschikt voor diverse toepassingen zoals tuinmeubelen, schuttingen, en deuren & kozijnen. Cetabever beits staat bekend om zijn hoge kwaliteit, verwerking in het hout en duurzame bescherming tegen weersinvloeden en slijtage.

  Het toepassen van transparante beits

  Het aanbrengen van transparante beits vereist een goede voorbereiding. Voor een optimale bescherming en afwerking is het belangrijk om het houtoppervlak goed voor te bereiden door het te reinigen en te schuren. Na het reinigen en schuren is het van belang het oppervlak nog even goed vrij te maken van stof. Vervolgens kun je aan de slag met het aanbrengen van een passende beits voor een optimale bescherming en look van het hout. Benieuwd welke producten je hiervoor kan gebruiken? Dat lees je hieronder:

  • Sigma WoodProtect Ultra Satin: Dit product is een veelzijdige transparante beits voor buiten, ideaal voor het beschermen en aankleuren van houtwerk zoals tuinmeubelen en schuttingen. De Ultra Satin afwerking zorgt voor een subtiele glans die de natuurlijke uitstraling van het hout benadrukt.
  • Sikkens Cetol Novatech: Speciaal ontworpen voor buitenhoutwerk, zoals gevelbekleding, tuinhuisjes en schuttingen. Deze transparante beits dringt diep in het hout door voor langdurige bescherming tegen weersinvloeden, terwijl de houtstructuur mooi zichtbaar blijft.
  • Cetabever Tuinmeubelbeits Transparant: Deze beits is specifiek ontwikkeld voor het beschermen en opfrissen van houten tuinmeubelen. Het biedt een duurzame bescherming tegen weersinvloeden en UV-straling, waardoor je tuinmeubelen langer mooi blijven.
  • Sikkens Cetol BL Naturel Mat: Een transparante, matte beits voor binnenhoutwerk zoals meubels, deuren en kozijnen. Het beschermt het hout tegen slijtage en vlekken, terwijl de natuurlijke houtkleur en -structuur behouden blijven.
  • Sigma WoodProtect 2 in 1 Matt: Deze beits combineert grond- en aflak in één voor binnen en buiten. Het is geschikt voor houtconstructies die een nieuw jasje dienen te krijgen en een beschermende afwerking nodig hebben, zoals pergola’s, tuinhuisjes en binnenmeubilair.
  • Cetabever Schuttingbeits: Ontwikkeld voor het beschermen van houten schuttingen tegen weersinvloeden. Deze transparante beits verlengt de levensduur van de schutting, terwijl de natuurlijke uitstraling van het hout wordt behouden.

  Transparante beits op kleur

  Hoewel transparante beits de houtnerf zichtbaar houdt, is het mogelijk om een subtiele kleurtoevoeging te kiezen die het uiterlijk van het hout kan verrijken en aanpassen. Van zachte natuurlijke tinten tot meer uitgesproken kleuren, transparante beits op kleur biedt de mogelijkheid om het houtwerk aan te passen zonder de natuurlijke uitstraling daarmee aan te tasten.

  Transparante beits in verschillende merken

  Naast Cetabever bieden ook andere topmerken zoals Sikkens, Sigma, en Rambo een breed scala aan transparante beitsproducten, elk met hun unieke eigenschappen en voordelen. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, en bieden oplossingen voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

  Aanbiedingen voor transparante beits

  Het zoeken naar aanbiedingen kan besparingen opleveren, vooral bij grotere projecten. Verf-plaza biedt regelmatig promoties op transparante beits van topmerken, waardoor het mogelijk is om hoogwaardige producten te verkrijgen tegen voordelige prijzen. We bieden altijd een voordelige prijs, houd voor promoties en acties onze beitsen pagina’s in de gaten.

  Transparante beits kopen

  Bij het kopen van transparante beits is het belangrijk om rekening te houden met het einddoel, de verwachte duurzaamheid en de specifieke eigenschappen van het product. Wij bieden een uitgebreid assortiment transparante beitsen van topmerken, met deskundig advies beschikbaar om de beste keuze voor jouw project te garanderen.