• Zinsser muurverf
 • Zinsser primers
 • Zinsser lakken
 • Zinsser

  Zinsser verf kopen? Zoek je een Zinsser product, dan kan je deze bij ons eenvoudig en voordelig bestellen. Zinsser heeft unieke producten zoals hun primers die op bijna alle ondergronden hechten. Wil je meer weten over welk product je het beste kan gebruiken, neem dan contact met ons op.

  12 resultaten
  Standaard

  Het ontstaan van Zinsser

  Zinsser staat bekend voor het luisteren naar zijn klanten, hierdoor innoveren zij telkens met de markt mee en bieden ze producten aan voor alle mogelijke problemen. Zinsser is opgericht in 1849 en wordt tot op de dag van vandaag geassocieerd met unieke en probleemoplossende producten.
  Zinsser is begonnen met de B-I-N, deze gepatenteerde Primer is tot op de dag nog nooit geëvenaard of overtroffen.

  Zinsser kopen in Nederland

  Voor de Nederlandse markt is Zinsser nog vrij onbekend, maar in Amerika heeft elke schilder of klusser wel een blikje Zinsser Bulls Eye 1-2-3 in zijn werkbus staan. Nu wil Zinsser ook de Nederlandse markt veroveren en zijn alle Zinsser producten online bij ons te koop.

  Zinsser assortiment

  Zinsser verf bestaat uit een relatief klein assortiment, maar biedt oplossingen voor bijna alle moeilijke ondergronden of situaties. Van vochtige kelders tot brandplekken, met Zinsser kan dit allemaal worden opgelost. Het assortiment bestaat uit de primers: B-I-N, 1-2-3 Bulls Eye, 1-2-3 Bulls Eye plus, Cover Stain en Cover Up. Het lakken assortiment bestaat uit de Permawhite en de Allcoat Exterior. Voor waterproblemen in de kelder is er de Zinsser Watertite.

  Zinsser B-I-N

  Zinsser B-I-N is een op schellakbasis 4 in 1 primer met de volgende hoofd eigenschappen: Het afdichten van poreuze ondergronden, het bevorderen van hechting van de toplaag, het blokkeren van hardnekkige vlekken en geuren.
  De Zinsser B-I-N is de snelst drogende primer in de wereld en is al overschilderbaar naar 45 minuten. De B-I-N hecht op bijna alle ondergronden binnenshuis, zoals hout, wanden, gipskarton, pleisterwerk, plafond etc. B-I-N is extreem goed om als primer te gebruiken bij waterschade en brandschade en bij schimmelde, stinkende ruimtes die gerenoveerd moeten worden. Ook is dit de enige Primer die houtknoesten afdicht.
  Zinsser B-I-N kan zowel met watergedragen lak als met een terpentine gedragen lak worden overschilderd.
  Je brengt de B-I-N aan met een kwast, roller of spray aan.

  Zinsser 1-2-3 Bulls Eye

  Zinsser 1-2-3 Bulls Eye is de klassieke watergedragen hechtprimer voor binnen en buiten. De Bulls Eye 1-2-3 staat vooral bekend om zijn hechting op gladde ondergronden zoals tegels. Ook voor het blokkeren van vlekken en het afsluiten van graffiti, teer, vetvlekken en asfalt zowel binnen als buiten is Bulls Eys 1-2-3 perfect. Gebruik voor olie en watervlekken de Zinsser 1-2-3 Bulls Eye Plus
  De Zinsser Bulls Eys 1-2-3 is de enige watergedragen primer die direct op schone, kale ferro-metalen kan worden aangebracht.Het werkt op zowel binnen als buiten metalen oppervlaktes.
  De primer droogt snel en is binnen 1 uur overschilderbaar.
  Je brengt de Bulls Eys 1-2-3 aan met een kwast, roller of spray aan.

  Zinsser 1-2-3 Bulls Eye PLUS

  De Zinsser 1-2-3 Bulls Eye PLUS is de ultieme primer van Zinsser met nog meer eigenschappen als de reguliere Bulls Eye. De PLUS kan als primer op echt bijna alles gebruikt wordenen zowel binnen als buiten, gebruik het op brandvlekken, waterschade, tegels, metaal, aluminium, hout, vernis, beton, plastic, mdf, muren plafonds en nog veel meer. Ook blokkeert de PLUS vlekken en komen deze niet door de primer laag heen. Heb je een klus waarbij je niet weet wat voor primer er gebruikt moeten worden, dan is de Zinsser 1-2-3 Bulls Eye Plus het ideale middel. Alleen voor hout knoesten en om vieze geuren weg te werken gebruik je de BIN.