• Sigma binnen muurverf
 • Sigma binnenlak
 • Sigma buitenlak
 • Sigma grondverf
 • Sigma buitenmuurverf
 • Sigma voorstrijk
 • Sigma Schakelverf

  Sigma Schakelverf kopen? Online kan je bij ons Sigma Schakelverf bestellen in iedere kleur na keuze. Je kan kiezen uit semi-gloss of satin uitstraling.

  2 resultaten
  Standaard

  Waarom Sigma Schakelverf

  Met de schakelverf van Sigma schilder je met professionele kwaliteit verf. Het grote voordeel van de Sigma Schakelverf is dat deze vochtregulerend is. Zo kan vocht in het hout er ook gewoon weer uit.

  Wanneer gebruik je Sigma Schakelverf

  Je gebruikt de Sigma Schakelverf wanneer je boeidelen met grote kieren wilt gaan schilderen. Ook voor oudere kozijnen is de Sigma Schakelverf de beste keuze. Dit omdat boeidelen en oude kozijnen vocht gevoelig zijn. Een normale lak zal dan los bladderen, terwijl een Sigma schakelverf blijft zitten.

  Welke Sigma Schakelverf; Satin of Semigloss?

  Wanneer je voor een schakelverf van Sigma kiest, heb je de keuze uit satin of semigloss. Beide zijn even goed alleen is de uitstraling anders. Wanneer je van meer glans houdt, is de Semigloss de juiste variant. Ook wanneer de rest van je woning in hoogglans is geschilderd, is de Semigloss de mooiste variant. Wanneer je je woning geschilderd hebt met een zijdeglanzende lak, dan kan je beter de Satin variant kiezen. Dit zal beter bij de rest van je woning passen.

  Sigma Schakelverf of S2U lak?

  Er zit een groot verschil tussen Sigma Schakelverf of een Sigma S2U lak. Zo is schakelverf vochtregulerend en de S2U lakken gesloten. Omdat de schakelverf een open systeem is, blijft deze minder lang mooi. Een Sigma S2U Lak blijft langer mooi, waardoor je deze minder snel hoeft over te schilderen. Wel is het zo dat je in sommige gevallen een schakelverf moet gebruiken omdat de Sigma S2U buitenlak los zal bladeren. Voor vast timmerwerk zoals kozijnen en deuren adviseren we dan ook om altijd een Sigma S2U buitenlak te gebruiken.