• Transparante voorstrijk voor binnen
 • Voorstrijk voor nieuw stucwerk
 • Fixeermiddel
 • Voorstrijk voor buiten
 • Roller voor voorstrijk
 • Dekkende voorstrijk

  Met een dekkende voorstrijk behandel je nieuw gestucte muren voordat je deze gaat schilderen met muurverf. De voorstrijk gaat de zuiging tegen en zorgt ervoor dat je geen vlekken of plekken krijgt bij het aanbrengen van de muurverf. Het grote voordeel van een dekkende voorstrijk is dat deze direct een kleur op de muur geeft. Dit is gunstig voor de muurverf, die hierdoor een betere dekking heeft.

  9 resultaten
  Standaard

  Waar gebruik je dekkende voorstrijk voor

  Een dekkende voorstrijk gebruik je voor behandelen van onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten, metsel- en schuurwerk en nieuw stucwerk. Voorstrijk gaat de zuiging tegen en zorgt voor een goede hechting. Na de dekkende voorstrijk werk je deze af met een muurverf na keuze. Een dekkende voorstrijk hoef je niet te gebruiken op al geschilderde ondergrond. Hier kan je in de meeste gevallen direct met muurverf beginnen.

  De beste dekkende voorstrijk voor binnen

  Wanneer je de beste dekkende voorstrijk wilt gebruiken om bijvoorbeeld je nieuw gestucte muren te schilderen, dan raden we de Sikkens Alpha Primer aan. Deze heeft een uitstekende dekking waardoor je in veel gevallen nog maar 1 laag muurverf nodig hebt. Ook is deze dekkende voorstrijk voor binnen in alle lichte kleuren verkrijgbaar.

  Zoek je een voordeliger alternatief op de Alpha Primer, dan raden we je de Oolex Pro Texprimer aan.

  Dekkende voorstrijk kopen 

  Dekkende voorstrijk koop je voordelig en goedkoop bij ons online. We hebben een ruim assortiment met voorstrijk van alle bekende merken zoals Sikkens, Sigma, Flexa etc. We hebben ruime voorraden en kunnen direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan versturen we het dezelfde dag nog en heb je het morgen in huis. Bestel je voor 50 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten. Heb je grote klus en moet je veel afnemen, dan kan je altijd een offerte bij ons opvragen voor extra korting.

  Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier helpen we je graag telefonisch, per mail of via WhatsApp.