• Rollers voor nieuw stucwerk
 • Roller voor gladde muren
 • Roller voor glad tot medium grove ondergronden
 • Roller voor grove muren
 • Roller voor buitenmuren
 • Structuurverfroller
 • Rollers voor voorstrijk
 • Verfbeugels
 • Muurverfrollers

  Om muurverf zo goed mogelijk aan te brengen is het belangrijk dat je de juiste roller kiest voor je ondergrond. Zo heb je muurverfrollers voor gladde, structuur en ruwe ondergronden. Op deze pagina vind je alle rollers die hiervoor geschikt zijn. Met een professionele muurverfroller van Anza ga je voor dezelfde kwaliteit als vakschilders. Hier krijg je het mooiste resultaat mee en het is ook nog eens prettigs om mee te werken.
  Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste roller? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  10 resultaten
  Standaard

  Welke verfroller voor de muur?

  Om te bepalen welke roller je voor de muur nodig hebt is het belangrijk te weten wat de ondergrond je muur of plafond is. Er zijn drie soorten muur oppervlaktes en deze zetten we voor je op een rijtje met een de daarbij passende roller.

  • Gladde muur:

  Wanneer je een hele gladde muur hebt, moet je altijd een roller gebruiken met een korte vachtdikte. Met een korte vachtdikte krijg je een een zo’n glad mogelijk resultaat zonder structuur erin. De beste keuze met de kortste vachtdikte is de Anza Antex Platinum muurverfroller. Met deze professionele roller krijg je een super strak resultaat.

  • Licht ruwe/ grove muur:

  Onder een licht ruwe/ grove muur vallen bevoordeeld spachtelputz, sierpleister, spack of andere ondergronden structuur. Voor dit soort ondergronden raden wij de Anza Micmex Platinum aan.
  Deze roller is ook de beste keuze om een plafond te schilderen.

  • Grove muur:

  Grove muren zijn bijvoorbeeld gemetselde stenen buiten muren. Om deze goed te kunnen schilderen heb je een roller nodig met een extra dikke vacht. De beste keuze hierin is de Anza Wistex, dit is een professionele roller voor grove muren met een extreme structuur. 

  Verfroller voor het plafond

  Voor het plafond raden we altijd de Anza Micmex Platinum aan. Ook wanneer je nieuw stucwerk hebt en het plafond heel glad is. Een plafond schilderen is namelijk altijd lastig en met de Anza Micmex maak je het jezelf makkelijker.
  Ben je ervaren en kan je goed schilderen, dan kun je voor een glad plafond wel de Anza Antex Platinum muurverfroller gebruiken.

  Welke maat muurverfroller kan je het beste kiezen?

  Je hebt kleine rollers van 10 cm voor de randen en de grote rollers van 18 cm of 25 cm voor de grote oppervlaktes. De 18 cm rollers worden het meest gebruikt en deze raden wij ook aan om te gebruiken. De 18 cm rollers zijn namelijk makkelijk handelbaar wat het schilderen makkelijker maakt. Wanneer je snel klaar wilt zijn dan is een 25 cm verfroller de beste keuze.

  Schilder makkelijker en gebruik een verlengstok 

  Ga je veel meters schilderen, dan is het werken met een verlengstok zeker aan te raden. Met een verlengstok werk je veel sneller waardoor je een mooier resultaat krijgt. Ook is het voor je houding en rug veel prettiger werken  waardoor je na het schilderen nog iets leuks kan gaan doen.

  Anza heeft verschillende verlengstokken die allemaal passen op een verfrolbeugel. 

  Goedkope muurverfroller kopen

  Zoek je een hele goedkope muurverfroller, dan hebben we de Jumbo verfroller 20cm inclusief beugel.
  Verwacht van deze roller geen wonderen, maar soms kan die wel eens van pas komen.  

  Muurverfroller kopen

  De beste muurverfrollers bestel je makkelijk, snel en goedkoop bij ons online. We hebben alle verfrollers ruim op voorraad en bestel je op werkdag voor 22:00 uur, dan verzenden we je bestelling dezelfde dag nog. Bestel je voor meer dan 50 euro, dan is de bezorging gratis.

  Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 09:30 tot 17:00 uur. Via WhatsApp of per mail kun je 24/7 een berichtje sturen, dan antwoorden wij deze zo snel mogelijk.