• Blanke lak voor binnen
 • Blanke lak voor buiten
 • Blanke lak voor muren (binnen)
 • Blanke traplak
 • Parketlak & vloerlak
 • Blanke lak

  Blanke lak kopen? Met de keuze van een blanke lak blijft de nerf en kleur van het hout mooi zichtbaar. De lak zorgt voor een optimale bescherming tegen krassen, vuil en water. Met een blanke lak kan je verschillende objecten schilderen zoals deuren, kozijnen, trappen en meubels.
  Kortom, wil je je hout optimaal beschermen en nog wel de houtnerf en kleur blijven zien? Kies dan voor een blanke lak.

  41 resultaten
  Standaard

  Wat is blanke lak?

  Blanke lak is een kleurloze lak die je gebruikt om extra bescherming aan je houtwerk te geven. Blanke lak heeft geen kleur en gebruik je daarom alleen voor bescherming en niet om iets te kleuren. Bij gebruik van een blanke lak blijf je de houtnerf en houtstructuur zien en ook de kleur van hout blijft  zichtbaar. Hierdoor wordt blanke lak vooral toegepast op binnen meubels, vloeren en trappen. Voor buiten heb je speciale blanke lakken die je kan gebruiken voor kozijnen en deuren. 

  De beste blanke lak

  De beste blank lak die je kan gebruiken is afhankelijk van de situatie. Zo gebruik je voor buiten andere blanke lakken dan voor binnen. En binnen gebruik je voor meubels weer andere blanke lak, dan voor de trap. Om de beste blanke lakken per situatie op een rijtje te zetten, hebben we verschillende sub categorieën gemaakt:

  – Blanke lak voor binnen

  – Blanke lak voor buiten

  – Blanke lak voor meubels

  – Blanke lak voor vloeren

  Blanke lak voor trappen

  Blanke lak kopen

  Online kan je bij ons kiezen uit alle vele soorten blanke lakken. We hebben ruime voorraden en kunnen direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we het direct op en heb je het de volgende dag in huis.

  We helpen je graag bij het kiezen van de juiste blank lak. Voor al je vragen kan je terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 09:30 tot 17:00 uur. Vragen via WhatsApp of mail kan je 24/7 aan ons stellen, dan beantwoorden we deze zo snel mogelijk.