Spuitbus primer

Een primer spuitbus gebruik je voor het krijgen van een hechting op kale ondergronden. Door de juiste primer te gebruiken ontstaat er een perfecte hechting waardoor de verf blijft zitten. Na het aanbrengen van de primer kan je deze overspuiten met een spuitbus met verf erin.

Spuitbus primers worden voornamelijk gebruikt voor op kaal metaal, kunststof of hout.

6 resultaten
Standaard

Primer in een spuitbus

Met een primer in een spuitbus kan je gemakkelijk een primer laag spuiten. Hierdoor kan je hechting creëren op ondergronden en vervolgens met een spuitbus met lak erin overheen gaan. Zo blijft de lak goed hechten en gaat deze langer mee.

De beste primer in een spuitbus

Wanneer je de beste primer wilt gebruiken, dan adviseren we je de Sudwest Allgrund Spray te gebruiken. Deze kan op bijna alle ondergronden gebruikt worden en heeft een extreem goede hechting. Ook is deze in 3 standaard kleuren verkrijgbaar en zit er een handige spuitkop op.

Spuitbus primer in kleur

De primers die in een spuitbus zitten hebben maar een beperkt aantal kleuren. Vaak zijn dat wit, grijs en zwart. Je gebruikt de spuitbus primer dan ook echt alleen voor de hechting. Je moet dan vaak nog wel 2 lagen lak overheen spuiten.

Spuitbus primer kopen

Online koop je bij ons gemakkelijk de beste spuitbus primer. Wij hebben verschillende merken en kunnen direct leveren. Naast online kan je voor een primer in een spuitbus ook langskomen in onze verfwinkel in Breda of Roosendaal.