Anza Vilt Elite Lakroller

Vanaf1,79Incl BTW1,48Excl BTWAdviesprijs: 2,4012%
Breedte
Wissen
  • Direct leverbaar
  • Online Sikkens & Sigma specialist
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Anza Elite Vilt Lakroller geeft het gladste en strakste resultaat en wordt hierom ook altijd gebruikt door professionele schilders. De lakroller zorgt voor voldoende opname van de verf en laat geen pluisjes achter.
De Anza Elite Vilt lakroller is te gebruiken voor de volgende soorten verf:

  • Lakverf (op terpentine of waterbasis)
  • Grondverf
  • Blanke lak
  • Transparante verf

Je hebt vast wel eens lakverf met een roller gebruikt waarbij je daarna een lelijk en niet glad resultaat kreeg (sinaasappelhuid effect). Dit ligt nooit aan de verf, maar aan de roller die er gebruikt is. Gebruik om dit te voorkomen dus altijd de Anza Elite Vilt Lakroller.

Deze roller is te gebruiken op een verfrolbeugel na keuze en past in alle verfbakjes.

Welke maat lakroller moet je gebruiken

Welke maat je het beste kan gebruiken is afhankelijk van wat je gaat schilderen. Voor de meest objecten zoals kozijnen, deuren, kastje etc wordt de 10 cm variant het vaakst gebruikt. Dit is de meest gangbare en hiermee heb je de beste controle over de roller.
Bij het schilderen van grote vlakke objecten zoals vlakke deuren, kan je het beste kiezen voor de 10 cm dik variant (of zelf 15 cm dik). Dit omdat de omtrek van de roller dikker is waardoor er meer verf opzit en je sneller kan werken. Dit geldt voornamelijk voor wanneer je met watergedragen verf schildert. Met dit typ verf is het belangrijk dat je snel werkt om de kans op banen te minimaliseren.

De meest gebruikte lakroller

De Anza Elite Vilt Lakroller is de meest gebruikte lakroller van Nederland. Deze lakroller wordt gebruikt door zowel professionele schilders als doe-het-zelvers die voor kwaliteit gaan. Door de uitstekende kwaliteit krijg je altijd een mooi strak eindresultaat zonder pluizen.

Anza Pro Vilt kopen

De Anza Pro Vilt is bij ons online te koop in alle maten die beschikbaar zijn. Wij zijn een Anza partner waardoor je altijd met garantie bij ons Anza lakrollers koopt. We hebben ruime voorraden waardoor we je bestelling altijd direct kunnen opsturen. Bestel je voor 50 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten.

Handig voor erbij

Anza Verfbakjes
Verfrolbeugel
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks
Inzetstrijkvaatje

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op