Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €50,-
Voordelige prijzen

Anza Vilt Elite Lakroller

Vanaf1,67Incl BTW1,38Excl BTW
breedte
Wissen
  • Op voorraad - Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.
  • De meest gebruikte lakroller
  • Professionele kwaliteit

Eigenschappen

Anza Vilt Elite Lakroller

Anza Elite Vilt Lakroller geeft het gladste en strakste resultaat en wordt hierom ook altijd gebruikt door professionele schilders. De lakroller zorgt voor voldoende opname van de verf en laat geen pluisjes achter.
De Anza Elite Vilt lakroller is te gebruiken voor de volgende soorten verf:

  • Lakverf (op terpentine of waterbasis)
  • Grondverf
  • Blanke lak
  • Transparante verf

Je hebt vast wel eens lakverf met een roller gebruikt waarbij je daarna een lelijk en niet glad resultaat kreeg (sinaasappelhuid effect). Dit ligt nooit aan de verf, maar aan de roller die er gebruikt is. Gebruik om dit te voorkomen dus altijd de Anza Elite Vilt Lakroller.

Deze roller is te gebruiken op een verfrolbeugel na keuze.

Welke maat lakroller moet je gebruiken

Welke maat je het beste kan gebruiken is afhankelijk van wat je gaat schilderen. Voor de meest objecten zoals kozijnen, deuren, kastje etc wordt de 10 cm variant het vaakst gebruikt. Dit is de meest gangbare en hiermee heb je de beste controle over de roller.
Bij het schilderen van grote vlakke objecten zoals vlakke deuren, kan je het beste kiezen voor de 10 cm dik variant (of zelf 15 cm dik). Dit omdat de omtrek van de roller dikker is waardoor er meer verf opzit en je sneller kan werken. Dit geldt voornamelijk voor wanneer je met watergedragen verf schildert. Met dit typ verf is het belangrijk dat je snel werkt om de kans op banen te minimaliseren.

De meest gebruikte lakroller

De Anza Elite Vilt Lakroller is de meest gebruikte lakroller van Nederland. Deze lakroller wordt gebruikt door zowel professionele schilders als doe-het-zelvers die voor kwaliteit gaan. Door de uitstekende kwaliteit krijg je altijd een mooi strak eindresultaat zonder pluizen.

Handig voor erbij

Anza Verfbakjes
Verfrolbeugel
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks
Inzetstrijkvaatje

Reviews

van de 10
1 2 3 4 5
reviews

Hulp of advies nodig?

Heb je hulp nodig met bestellen? Of advies nodig voor je verfklus? Neem contact met ons op via: