Retourneren bij Verf-plaza.nl

Heb je spullen over of per ongeluk het verkeerde besteld? Dan kan je deze in de meeste gevallen binnen 30 dagen retourneren in originele verpakking en ongebruikt. Met uitzondering van verf die op kleur wordt gemengd (dit geldt ook voor kleuren als RAL 9010 en RAL 9016).

Meld je retour bij ons aan door het onderstaande formulier in te vullen. Zo weten wij wat er retour komt en van wie. Na ontvangst van de geretourneerde spullen storten wij je geld zo snel mogelijk terug.

Kan ik verf retourneren?

Verf wordt in de meeste gevallen speciaal voor jouw op kleur gemengd. Wanneer dit het geval is, kan je de verf niet retour sturen. 100% witte verf, kant en klare verf of kleurloze verf kan wel retour worden gestuurd. Dit komt omdat hier geen kleurpigment wordt toegevoegd. Alle andere kleuren (ook RAL 9010, RAL 9016) worden speciaal voor je gemengd en zijn daarom uitgesloten van herroepingsrecht en kunnen niet worden geretourneerd.

Heb je vragen of twijfel je of je iets kan retourneren, neem dan contact met ons op.

Terugbetalingen

Zodra we de spullen retour hebben ontvangen, storten we het geld terug op de rekening waarmee het betaald is. Dit kan soms 1 tot 2 werkdagen duren.

De kosten om te retourneren

De kosten om te retourneren zijn voor de klant zelf. Wel kan je via ons een retoursticker aanvragen en betaal je in de meeste gevallen een gunstiger tarief. De kosten om te retourneren zijn dan 8,50 euro per doos*.
* Dit geldt alleen in Nederland. Wil je iets retourneren vanuit België, dan kunnen we je geen voordeligere retoursticker aanbieden.

Ons retouradres is:

Asselbergsstraat 8
4815 AB Breda

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping MODELFORMULIER.PDF , maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Let op! Uitgezonderd van het herroepingsrecht is op uw verzoek en naar instructies van u op kleur gemengde verf.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Verf-plaza.nl
Asselbergsstraat 8
4815 AB Breda
Let op! Uitgezonderd van het herroepingsrecht is op uw verzoek en naar instructies van u op kleur gemengde verf.
Ons retouradres

Asselbergsstraat 8
4815 AB Breda

Zelf brengen

Je kan je retour ook zelf brengen naar een van onze winkels.
Wij zitten in Breda (asselbergsstraat 8) of in Roosendaal (Spoorstraat 19).

Verpak het goed

Wanneer je een bestelling retour stuurt, is het belangrijk dat je het heel goed verpakt. Verf is namelijk kwetsbaar en kan snel kapot gaan. Bij schades ben je hier zelf aansprakelijk voor (ook al is het de fout van PostNL). Wanneer je geen risico wilt nemen, is het mogelijk een verzekerd retourlabel bij ons af te nemen. De extra kosten hiervoor zijn 2 euro.

Vul dit formulier in wanneer je iets retour wilt sturen.