• Alle beits
 • Alle houtolie
 • Zwarte beits
 • Transparante beits
 • Dekkende beits

  Wij begrijpen dat de juiste afwerking van uw houten oppervlakken van belang is. Dekkende beits biedt uitstekende bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en verbetert de uitstraling van uw houten constructies. Naast traditionele opties zoals Cetabever en Rambo, biedt ons assortiment verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je precies kunt vinden wat je zoekt voor zowel binnen- als buitengebruik. Naast dat je je houtwerk een kleurtje geeft, bescherm je je hout ook en zal het daardoor langer meegaan.

  9 resultaten
  Standaard

  Waarom gebruik je dekkende beits?

  De keuze voor dekkende beits maak je wanneer je zoekt naar langdurige bescherming gecombineerd met een mooie uitstraling. Het vochtregulerende vermogen maakt beits geschikt voor het Nederlandse klimaat. Of je nu een tuinhek wilt opfrissen of een binnenmeubel wilt beschermen, onze dekkende beitsen van onder andere Cetabever en Rambo zorgen voor een langdurige, aantrekkelijke afwerking. De producten zijn speciaal ontwikkeld om hout te beschermen tegen slijtage en de invloeden van vocht en vuil.

  Dekkende buiten- en binnenbeits

  Voor elke locatie en toepassing hebben wij de juiste oplossing. Cetabever biedt hoogwaardige opties voor zowel binnen- als buitengebruik, waar Rambo bekend staat om duurzame en weersbestendige eigenschappen. Ons assortiment is opgesteld om aan al je behoeften te voldoen, of het nu gaat om het beschermen van een schutting of het aankleuren van meubels.

  Beits aanbrengen

  Een juiste toepassing van dekkende beits begint met een goede voorbereiding. Voor het beste resultaat adviseren wij een voorbehandeling door de ondergrond te ontvetten, stofvrij te maken en te schuren. Hierna breng je zorgvuldig en evenredig verdeeld de dekkende beits aan voor een strak resultaat en een juiste bescherming. Verf-plaza biedt alle benodigde materialen en deskundig advies om uw project vlekkeloos te laten verlopen.

  Witte beits

  Witte beits is enorm populair vanwege zijn frisse en tijdloze uitstraling. Bijna al onze beitsen zijn te mengen in verschillende witte kleuren, deze bieden een nette finish en langdurige bescherming voor alle houten oppervlakken. Ideaal voor het creëren van een lichte sfeer in zowel tuinen als interieurs.

  Dekkende beits kleuren

  De kleurkeuze van je dekkende beits kan de uitstraling van je project maken of breken. Verf-plaza biedt een breed assortiment aan kleuren, van subtiele tinten tot levendige kleuren. Onze mengservice zorgt ervoor dat je precies de juiste tint vindt voor jouw project.

  De beste dekkende beits

  Cetabever, Sikkens, Sigma en Rambo zijn grote merken op het gebied van dekkende beits vanwege hun bewezen kwaliteit en duurzaamheid. Wil je de meest hoogwaardige kwaliteit beits, dan zouden wij Sikkens en Sigma adviseren. Neem bijvoorbeeld de Sikkens BL Naturel Mat of de Sigma Woodprotect Satin. Deze merken bieden niet alleen bescherming en kleurbehoud, maar ook een assortiment dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, van tuinhout tot binnenmeubilair.

  Dekkende beits kopen

  Voor de aanschaf van dekkende beits ben je bij Verf-plaza aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Cetabever, Sikkens, Sigma en Rambo gecombineerd met deskundig advies en snelle levering. Bekijk ons aanbod en vind de perfecte dekkende beits voor jouw project. We staan voor je klaar om je te voorzien van de beste dekkende beitsen op de markt, samen met de kennis en verfbenodigdheden die vereist zijn om je project tot een succes te maken.