• Sigma binnen muurverf
 • Sigma binnenlak
 • Sigma grondverf
 • Sigma buitenmuurverf
 • Sigma voorstrijk
 • Sigma Buitenlak

  Met een Sigma buitenlak schilder je net als de vakman, met een professionele lak. Door de goede dekking, soepele verwerking en weervastheid krijgt je een super strak resultaat dat voor jaren mooi blijft. Je hebt de keuze uit de glansgraden hoogglans (gloss), halfglans (semi-gloss) en zijdeglans (satin). Alle Sigma buitenlak zijn online te bestellen in iedere kleur na keuze.
  Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  13 resultaten
  Standaard

  De beste Sigma buitenlak

  Zoek je de beste buitenlak van Sigma? Kies dan voor de Sigma S2U Allure. Deze buitenlak is verkrijgbaar in hoogglans (gloss) of zijdeglans (satin) en heeft een duurzaamheid van tot wel 10 jaar. De verf schildert soepel en eenvoudig, waarmee je super strak resultaat krijgt. Gebruik de Sigma S2U Allure altijd in combinatie met de Sigma S2U Allure primer voor het meest duurzame resultaat. 

  Heb je een buiten deur die veel gebruikt wordt waarbij er grote kans is op krasjes? Kies dan inplaats van de Sigma Allure de normale Sigma S2U lak, deze zijn namelijk kras en slijtvaster.

  Oude betrouwbare Sigma buitenlak

  De Sigma S2U lijn is de oude betrouwbare buitenlak van Sigma. Deze lak heeft een duurzaamheid tot 8 jaar en is verkrijgbaar in zijdeglans (satin), halfglans (semi gloss) en hoogglans (gloss). Deze lak is makkelijk aan te brengen en is na droging hard en kras- en slijtvast.

  De Sigma S2U is ook geschikt voor binnen. Let wel op dat dit product op terpentinebasis is licht kleuren binnen kunnen gaan vergelen.

  Sigma Schakelverf 

  Sigma Schakelverf is een één-pot-systeem waardoor die geschikt is om zowel te gronden als mee af te lakken. Schakelverf is vochtregulerend en daarom ideaal voor houtwerk waar vocht achter kan komen. Dit wordt veel gebruikt bij oudere kozijnen en boeidelen. Omdat deze lak vochtregulerend is, kan eventueel vocht eruit trekken. Dit voorkomt dat de verf gaat bladeren. 

  Sigma schakelverf is er in zijdeglans (satin) en halfglans (semi gloss).

  Sigma buitenlak op waterbasis

  Er is ook Sigma lak op waterbasis. Voordeel hiervan is dat die snel droogt en vochtregulerend is. Je kan deze lak dan ook gebruiken voor verschillende objecten aan je woning zoals deuren, kozijnen, boeidelen, maar ook Rockpanel en Canaxel. De watergedragen buitenlakken van Sigma heette de Torno Aqua Satin en de Torno Aqua Semi-gloss.

  Omdat deze lakken op waterbasis zijn, moet je meer rekening houden met het weer. Zo kan je de Sigma Torno lijn niet gebruiken bij temepraturen boven 25 graden en onder de 7 graden.

  Sigma buitenlak aanbieding

  Sigma buitenlak bestel je altijd voordelig, snel en gemakkelijk bij ons online. Alle Sigma buitenlakken zijn bij ons op voorraad en kunnen we direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we het dezelfde dag nog jouw kant op.

  Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09:30 uur tot 17:00 uur. Via WhatsApp of per mail zijn wij 24/7 bereikbaar en beantwoorden we je vraag zo snel mogelijk.