• Alle muurverf binnen
 • Badkamerverf
 • Plafondverf
 • voorstrijk voor binnen
 • Verfrollers
 • De beste muurverf

  Wil je binnen met de beste muurverf schilderen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je de beste muurverf van Sikkens en Sigma. Met deze verf krijg je altijd een strak en streeploos eindresultaat die ook nog eens goed afwasbaar is. Naast deze uitstekende kwaliteiten zijn de muurverven verkrijgbaar in iedere kleur na keuze.

  4 resultaten
  Standaard

  Wat is de beste muurverf?

  Er kan natuurlijk maar één muurverf de beste zijn. Dat is volgens ons, vele schilders en zelfs de consumentenbond de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Met deze muurverf krijg je een super strak eindresultaat met een mooie extra matte uitstraling. Ook is deze muurverf goed reinigbaar en verkrijgbaar in iedere kleur na keuze. Dit maakt deze muurverf de beste keuze waarmee je je woning kan schilderen.

  Schilder je liever met Sigma, dan is de Sigma Perfect Matt de beste keuze.

  Het verschil tussen de beste muurverf

  Zoals je hierboven wellicht gezien hebt, zie je vier verschillende “beste” muurverven van Sigma en Sikkens. We laten deze twee merken zien omdat dit de meest gebruikte merken zijn die professionele schilders gebruiken. Omdat er twee muurverven van ieder merk zijn, zetten we het verschil op een rijtje:

  • De beste (mooiste) muurverf
   Hier vallen de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF en de Sigma Perfect Matt. Deze geven het mooiste resultaat door hun perfect vloeiing en mooie extra matte uitstraling. Deze muurverf adviseren we dan ook om in woonkamers te gebruiken
  • De beste (afwasbare) muurverf
   Dit zijn de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean en de Sigma Clean Pearl Mat. Deze zijn vet, vuil en waterafstotend en daarom extra goed reinigbaar.  Ideaal voor keukens, wc’s of wanneer de kans op veel vlekken op de muur groot is. Ook wanneer je veel jongeren kinderen hebt, beschermd deze muurverf de muren optimaal.

  Sikkens of Sigma muurverf ten opzichte van de bouwmarkt

  Een professionele muurverf van Sikkens of Sigma is in ieder opzicht beter dan die van de lokale bouwmarkt. Dit kwaliteitsverschil zie je terug in het aanbrengen en het uiteindelijke resultaat. Ook de afwasbaarheid is een groot verschil. Zo kan je de professionele muurverf van Sikkens en Sigma gemakkelijk schoonmaken zonder dat je ziet dat het schoongemaakt is. Bij muurverf van de bouwmarkt ga je een veeg zien na het reinigen.

  De professionele muurverf van Sikkens of Sigma die je bij ons kan bestellen vind je niet terug bij de Praxis, Hornbach, Gamma of Karwei. Dit komt omdat alleen verfspeciaalwinkels deze lijn mogen verkopen. Onder de professionele muurverf valt o.a de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF en de Sigma Clean Pearl Matt.

  De beste keuze voor iedere ruimte

  Voor iedere ruimte in het huis heb je weer een andere beste keuze. De beste muurverf op deze pagina is vooral voor woonkamers en slaapkamers. Voor speciale ruimtes kan je het beste de volgende muurverf kiezen:

  Beste geteste muurverf door de Consumentenbond

  Om de zoveel jaar doet de Consumentenbond een test met verschillende muurverf. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is hierin al twee keer als beste uit de test gekomen. Deze topverf heeft een hele goede dekking, is super goed schoon te maken en geeft een streeploos eindresultaat. Ook door de extra matte uitstraling heb je geen last van strijklicht en ziet jouw muur er tiptop uit. Dit zijn de redenen waarom de Sikkens muurverf de best geteste muurverf is namens de Consumentenbond.

  De beste muurverf kopen

  De beste muurverf koop je bij ons ook voor de beste prijs. Met onze scherpe prijzen en goede service ben je altijd verzekerd van de goedkoopste prijs. We hanteren namelijk de laagste prijs garantie. Zie je elders een betere prijs, dan passen we deze voor je aan.
  Heb je een grote klus of wil je regelmatig verf bij ons kopen, dan kan je een offerte aanvragen voor extra korting.

  Naast onze scherpe prijzen, leveren we je bestelling ook zo snel mogelijk. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan versturen we je bestelling dezelfde dag nog naar je toe. Deze heb je dan in 99% van de gevallen de volgende dag al in huis.

  Heb je nog vragen, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.