• Kit
 • Plamuur
 • Houtvuller
 • Betonreparatie
 • Stopverf
 • Muurvuller

  Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het vullen van scheuren en gaten in je muren? Ontdek de veelzijdige muurvullers van Verf-plaza! Of je nu kleine gaatjes of scheurtjes moet repareren, bij Verf-plaza vind je het perfecte product voor jouw klus. Onze muurvullers zijn eenvoudig aan te brengen en kunnen worden overschilderd met muurverf voor een naadloze afwerking. Of je nu de voorkeur geeft aan een witte afwerking of achteraf liever verf aanbrengt, bij Verf-plaza is alles mogelijk. Vertrouw op de kwaliteit van onze producten en ga snel aan de slag met je project. Ontdek vandaag nog de uitgebreide selectie muurvullers bij Verf-plaza!

  9 resultaten
  Standaard

  Waarom gebruik je een muurvuller?

  Bij Verf-plaza begrijpen we dat niet alle muren even robuust zijn. Sommige muren vertonen meteen beschadigingen zodra er iets aan wordt opgehangen. Gelukkig bieden wij de perfecte oplossing met onze hoogwaardige muurvullers. Scheuren en gaten kunnen op verschillende manieren ontstaan, zoals door een val, timmerwerk in poreuze muren of trillingen. Zelfs kleine scheurtjes kunnen snel uitgroeien tot grotere problemen. Daarom is het essentieel om tijdig actie te ondernemen. Bij Verf-plaza vind je een breed scala aan muurvullers, geschikt voor diverse situaties en oppervlakken zoals muren, beton of hout. Of je nu op zoek bent naar een snelle oplossing of een extra stevige muurvuller, wij hebben het juiste product voor jouw behoeften. Neem geen risico’s met beschadigde muren, kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Verf-plaza muurvullers. Wil je muurvullers overschilderen? Gebruik na het aanbrengen en drogen een geschikte muurverfroller. Voor gestructureerde muren gebruik je de Anza Micmex Platinum Muurverfroller, is de ondergrond glad? Gebruik dan de Anza Antex Platinum Muurverfroller.

  Scheuren en gaten vullen in je muur

  Voor een snelle en effectieve oplossing om scheuren en gaten in je muur te herstellen, kies je voor de Red Devil Onetime, verkrijgbaar als pasta in verschillende formaten bij Verf-plaza. Deze muurvuller biedt een van de snelste manieren om je muur te herstellen, waarbij je al na twee uur de plek kunt bewerken met watergedragen verven. Een andere uitstekende optie is de Alabastine muurvuller, die oneffenheden direct laat verdwijnen en goed droogt. Deze oplossingen zijn ideaal voor kleine scheurtjes en gaten. Als de schade groter is, raden we de Aguaplast Express aan, verkrijgbaar bij Verf-plaza. Deze muurvuller gaat geen enkel gat uit de weg, blijft stevig en maakt het mogelijk om opnieuw te boren of te spijkeren. En voor het opvullen van gaten in hout, kies je een van onze verschillende houtvullers! Deze gebruiksvriendelijke oplossingen zijn geschikt voor verschillende houtprojecten. Vertrouw op Verf-plaza voor al je muurvuller behoeften en geniet snel van een perfect herstelde muur.

  Gaatjes dichten in de muur

  Om kleine gaatjes zoals schroefgaatjes of kleine beschadigingen te herstellen kan je het beste een van de volgende producten gebruiken:

  • Red Devil Onetime plamuur
   Dit is een superlicht en makkelijk te gebruiken plamuur. Het is een kant en klare pasta die je direct kan aanbrengen en snel droogt.
  • Alabastine Muurvuller
   Dit product maak je aan met water en breng je vervolgens aan met een plamuurmes. Voordeel hiervan is de maximale laagdikte van 2 cm.

  Scheurtjes in de muur vullen

  Heb je last van hele kleine schuurtjes? Dan kan je deze het makkelijkste herstellen met een van de volgende producten:

  • Soudal Acryrub CF2
   Dit is buiten een kit voor o.a naden ook zeer geschikt om kleine haarscheurtjes te dichten. Deze kit is alleen voor scheurtjes te gebruiken en niet voor schroefgaten.
  • Den Braven Zwaluw Plasterboard Filler
   Met dit middel repareer je eenvoudig haarscheurtjes en schroefgaatjes. Omdat het in een kittube zit is het gebruik hiervan extra makkelijk.

  Na het aanbrengen van muurvuller

  Na het vullen van de gaten of scheurtjes moet je deze netjes gelijk schuren met de rest van de muur. Dit kan je het beste doen met een schuurpadje en dan zo fijn mogelijk. Zo zie je zo min mogelijk dat er ooit een gaatje heeft gezeten. Zodra de muur weer hersteld is kan je beginnen met schilderen. Alle muurvullers zijn overschilderbaar met alle soorten muurverf.

  Muurvuller aanbieding kopen

  Wij zijn een online verfwinkel en al onze producten zijn dan ook online te koop. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan versturen we je bestelling dezelfde dag nog. We bieden verschillende muurvuller aanbiedingen, profiteer altijd van kwalitatieve producten voor een voordelige prijs!
  Heb je vragen of advies nodig, dan kan je altijd contact met ons opnemen.