• Grondverf binnen
 • Grondverf buiten
 • Grondverf op waterbasis
 • Grondverf MDF
 • Multiprimer binnen
 • Goedkope grondverf
 • Multiprimer voor buiten

  Multiprimer voor buiten nodig? Wanneer je buiten metaal of kunststof wilt gaan schilderen, moet je deze eerst gronden met een multiprimer. Dit zorgt voor een goede hechting waarna je deze kan aflakken met iedere buitenlak na keuze.

  6 resultaten
  Standaard

  Multiprimer voor buiten

  Hier vind je alles wat je moet weten over multiprimers voor buiten. Deze veelzijdige primers zijn speciaal ontworpen om te hechten op verschillende ondergronden en bieden optimale bescherming en hechting voor al je buitenschilderprojecten.

  Wat is een multiprimer?

  Een multiprimer is een veelzijdige primer die geschikt is voor meerdere ondergronden, zoals metaal, kunststof en hout. Dit type primer is ideaal voor gebruik buiten, waar verschillende materialen worden blootgesteld aan de weersomstandigheden. Multiprimers bieden uitstekende hechting en roestwerende eigenschappen, waardoor ze perfect zijn voor buitentoepassingen.

  Waarom een multiprimer voor buiten gebruiken?

  Het gebruik van een multiprimer voor buiten biedt verschillende voordelen:

  1. Veelzijdigheid: Multiprimers kunnen worden gebruikt op diverse ondergronden, waaronder metaal, kunststof en hout. Dit maakt ze ideaal voor projecten waarbij verschillende materialen moeten worden geprimed.
  2. Roestwering: Multiprimers bevatten ingrediënten die roestvorming op metalen oppervlakken voorkomen, wat essentieel is voor buitentoepassingen. (Niet allemaal)
  3. Verbeterde hechting: Deze primers zorgen ervoor dat de uiteindelijke verflaag beter hecht aan de ondergrond, wat resulteert in een gladdere en duurzamere afwerking.
  4. Weerbestendigheid: Multiprimers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden, waardoor je oppervlakken beter beschermd zijn tegen regen, zon, wind en temperatuurwisselingen.
  5. Duurzaamheid: Door een multiprimer te gebruiken, verleng je de levensduur van zowel de ondergrond als de verflaag, waardoor je minder vaak hoeft te schilderen.

  Welke multiprimer voor buiten kiezen?

  Bij Verfplaza bieden we een breed scala aan hoogwaardige multiprimers voor buiten van topmerken zoals Sikkens, Sigma en meer. Hier zijn enkele populaire opties:

  • Sikkens Redox AC Multiprimer: Deze primer biedt uitstekende hechting en bescherming tegen roest op diverse metalen oppervlakken, evenals op kunststof en hout.
  • Sigma Multiprimer: Een veelzijdige primer die geschikt is voor verschillende ondergronden en een perfecte basis biedt voor aflakken.
  • Oolex Multiprimer: Een betrouwbare keuze voor het gronden van metalen en kunststof oppervlakken buiten.

  Multiprimer voor buiten in verschillende kleuren

  Bij Verfplaza kun je je multiprimer op kleur laten mengen. Dit helpt niet alleen om een goede dekking te bereiken, maar zorgt er ook voor dat de uiteindelijke verflaag beter tot zijn recht komt. Of je nu kiest voor een neutrale grijze primer, een stijlvolle zwarte primer voor metalen hekwerken, of een andere kleur, wij kunnen het voor je regelen.

  Multiprimer voor buiten kopen bij Verfplaza

  Bij Verfplaza vind je een uitgebreid assortiment multiprimers voor buiten van de beste merken en tegen scherpe prijzen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een duurzaam en mooi eindresultaat. Bestel eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering en deskundig advies van onze verfspecialisten.

  Heb je vragen over welke multiprimer het beste is voor jouw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je tips voor het beste resultaat. Bezoek Verfplaza en ontdek ons uitgebreide assortiment multiprimers voor buiten.