Sikkens Muurverf

Sikkens muurverf is een uitstekende keuze om al binnen muren zo mooi mogelijk te schilderen. Met de hoge dekking en afwasbaarheid van Sikkens muurverf, kies je net als de vakman voor professionele kwaliteit.
Je hebt de keuze uit populaire kleuren zoals RAL 9010 of RAL 9016, maar ook uit meer dan 30.000 andere verfkleuren. Zo kan je ook kiezen voor kleuren van andere bekende verfmerken, deze staan allemaal in onze officiële mengmachines van Sikkens. Al deze kleuren zijn te zien in onze online kleurenwaaier, hier kies je gemakkelijk jouw favoriete kleur.
Heb je hulp nodig of heb je een grote klus en wil je een offerte op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag.

12 resultaten
Standaard

Welke Sikkens muurverf moet ik kiezen?

Sikkens heeft meerdere soorten muurverf die je binnen kan gebruiken. Welke je het beste kan kiezen is afhankelijk van waar en wat je gaat schilderen. Zo heb je voor in de badkamer weer andere muurverf nodig dan in de huiskamer. We zetten alle ruimtes in het huis op een rijtje met daarbij de beste Sikkens muurverf keuze.
Mocht je er toch niet uitkomen, dan kan je altijd contact met ons opnemen voor advies.

De beste Sikkens muurverf

Wil je met de beste Sikkens muurverf schilderen? Dan kan dat er maar 1 zijn: De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Deze muurverf is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van het Rijksmuseum. Hierdoor moest deze muurverf goed afwasbaar zijn, maar vooral een hele mooie uitstraling hebben. Daarnaast is de verwerking perfect en kan iedereen met de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF een mooi strak eindresultaat krijgen.

Sikkens muurverf voor in de huiskamer

Voor in de woonkamer adviseren we je om altijd de beste muurverf van Sikkens te gebruiken. Dit omdat de woonkamer de belangrijkste en meest gebruikte ruimte van het huis is. Om de muren en plafonds mooi te schilderen is het kiezen van de juiste muurverf belangrijk.
Wij adviseren je een van de volgende muurverven te gebruiken (of een combinatie):

 1. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Dit is de beste keuze om al je muren in de woonkamer te schilderen. Je gaat hier altijd een super strak resultaat mee krijgen. Ook is deze muurverf goed afwasbaar, mocht er een vlekje op de muur komen.
 2. Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
  Deze muurverf is extreem vet, vuil en waterafstotend en daarom ideaal voor woonkamers voor gezinnen met jonge kinderen. Zo kunnen kinderen lekker kind zijn en kan je de muur altijd makkelijk schoonmaken mocht het nodig zijn.
 3. Sikkens Alpha Plafond Extreem Mat
  Deze speciale plafondverf is ideaal voor het schilderen van een groot plafond. Zo krijg je geen banen en ziet je plafond er streeploos uit.

Sikkens muurverf voor in de keuken

Om de muren in de keuken te schilderen heeft Sikkens een speciale muurverf ontwikkeld. Deze muurverf is vlek, vuil en waterafstotend waardoor die uitstekend is om in de keuken te gebruiken. Mors je met iets, dan kan je deze vlek makkelijk weg poetsen met een katoenen doek.
Naast de keuken is deze Sikkens muurverf ook uitstekend voor in de WC of andere ruimtes die snel vies kunnen worden.

Sikkens muurverf voor in de badkamer

Voor de muren en het plafond in de badkamer heeft Sikkens speciale muurverf. Omdat het om een vochtige ruimte gaat moet je muurverf gebruiken die hier tegen kan. De volgende Sikkens muurverf zijn geschikt om te gebruiken in de badkamer:

 1. Sikkens Alpha Humitex
  Deze muurverf is schimmelwerend en daarom de beste keus om in je badkamer te gebruiken. Zo blijven je muren mooi wit en hygiënisch. Deze muurverf is alleen verkrijgbaar in wit of lichte kleuren.
 2. Sikkens Alphatex SF
  Deze muurverf is ook geschikt om in de badkamer te gebruiken. Deze heeft geen schimmelwerende eigenschappen, maar is wel verkrijgbaar in iedere kleur (ook donkere kleuren).

Ademende muurverf van Sikkens

Zoek je een ademende muurverf om bijvoorbeeld plafondplaten te schilderen? Dan heb je bij Sikkens de keuze uit twee soorten muurverf. Dit zijn de meest ademende muurverven voor binnen en daarom geschikt om bruine of groene spaanplaten te schilderen.

 1. Sikkens Alphatex SF
  Deze allround muurverf kan in iedere plek binnen gebruikt worden. Deze muurverf heeft een uitstekende dekking en valt onder schrobklasse 1.
 2. Sikkens Alpha Projecttex
  Dit is de voordeligste muurverf van Sikkens. Dit maakt deze muurverf dan ook ideaal voor op zolder. Alles is er prima aan en op zolder hoef je in veel gevallen niet altijd de beste muurverf te gebruiken.

Matte muurverf van Sikkens

Bijna alle muurverf van Sikkens zijn mat. Mocht dit niet het geval zijn, dan staat er satin. De meest matte muurverf van Sikkens is de Alphacryl Pure Mat SF. Deze heeft een extra matte uitstraling en daardoor ideaal om glad gestucte muren mee te schilderen. De extra matheid helpt namelijk goed tegen strijklicht waardoor je muren er in ieder soort licht er mooi uit blijven zien.

Milieubewuste keuze

Zoek je een milieubewuste muurverf, dan heeft Sikkens hierin twee producten. Deze hebben het Europees Ecolabel en houdt in dat bij het produceren van deze verf er gelet is op vermindering van afval en CO2, het slimmer gebruikmaken van energie, water en grondstoffen en het langer meegaan van producten. Deze twee Sikkens producten hebben dit label:

Goedkope Sikkens muurverf

Muurverf van Sikkens is nooit echt goedkoop, maar door de verschillende soorten heb je wel voordeligere soorten. De goedkoopste Sikkens muurverf is de Sikkens Alpha Projecttex. Deze is speciaal ontwikkeld voor grote verfprojecten waarbij de prijs van de verf niet te hoog moet zijn. Ook is deze muurverf zeer geschikt voor kamers die minder gebruikt worden zoals slaapkamers of zolders.

Grote verfklus?

Heb je een nieuw huis dat geschilderd moet worden, of ga je thuis de boel flink aanpakken? Dan kan je bij ons een offerte aanvragen voor extra korting op Sikkens verf. Neem contact op met onze klantenservice en geef aan wat en hoeveel je ongeveer nodig denkt te hebben, dan kunnen we je de beste prijs aanbieden.

Waarom Sikkens muurverf kopen bij Verf-plaza.nl

Wanneer je bij ons Sikkens verf koopt, weet je dat je te maken hebt met een betrouwbare partij. We zijn namelijk een officieel Online Sikkens Dealer. Dit houdt in dat we samenwerken met Sikkens om online Sikkens verf te verkopen. Zo kunnen altijd garantie op de verf en de kleur aanbieden. Ook komt al onze Sikkens verf direct vanuit Sikkens zelf, waardoor je verf altijd vers is. Verder heb je nog veel meer voordelen zoals:

 • Voordelige prijzen (wij hanteren de laagste prijs garantie)
 • Bij grote bestelling extra korting
 • Snelle levering (op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Officiële mengmachines (kleurgarantie)
 • Deskundige hulp voor al je vragen
 • Keuze uit meer dan 30.000 kleuren
 • Keuze uit het volledig assortiment Sikkens

Heb je nog vragen, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hier zijn wij te bereiken op werkdagen van 09:30 tot en met 17:00 uur.