• Grondverf binnen
 • Grondverf buiten
 • Grondverf op waterbasis
 • Multiprimer binnen
 • Multiprimer buiten
 • Goedkope grondverf
 • MDF grondverf

  Wil je MDF gaan schilderen? Kies dan eerst de juiste grondverf voor de hechting. MDF is gemaakt van samengeperst hout en daarom is een primer voor hout de keuze om MDF te gronden. Na aan het aanbrengen van de grondverf kan je deze overschilderen met een lak na keuze.
  Je kiezen uit verschillende MDF grondverf van alle grote merken als Sikkens, Sigma, Flexa of Histor. Hieronder vind je alle geschikte primers voor MDF.
  Is je MDF al geschilderd en heeft het geen gebreken, dan kan je deze schoonmaken, lichtjes opschuren en direct lakken. Je hebt dan geen grondverf nodig.

  15 resultaten
  Standaard

  MDF in de grondverf zetten

  Wanneer je kaal MDF hebt, ga je deze voorzien van een grondlaag. Deze grondlaag zorgt voor de hechting en gaat ook de zuigende werking van MDF tegen. Belangrijk is dat je eerst alles goed schoonmaakt met een daarvoor geschikt schoonmaakmiddel. Vervolgens schuur je het lichtjes op met een korrel 240. Hierna goed stofvrij maken en je kan de grondverf aanbrengen. Grote vlakken kun je met een roller aanbrengen en de kantjes en hoekjes met een ronde kwast. Nadat je de grondverf hebt aangebracht kun je deze weer lichtjes opschuren en daarna aflakken.

  MDF Grondverf kopen

  Heb je de juiste MDF grondverf gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig, snel en voordelig bij ons online. We hebben altijd ruime voorraden van alle bekende merken. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we het dezelfde dag nog naar je toe.

  Heb je hulp nodig bij je keuze, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hier helpen onze experts je met het kiezen van de juiste MDF grondverf.