• Muurverf
 • Lak
 • Grondverf
 • Blanke lak
 • Betonverf
 • Metaalverf
 • Voorstrijk
 • Spuitbussen
 • Verf

  Verf kopen? Ben je van plan te gaan schilderen, dan wil je dit natuurlijk doen met de juiste verf in de juiste kleur. Voor beide ben je bij verf-paza.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment verf met topmerken als Sikkens, Sigma etc. Zo hebben we altijd de geschikte verf voor je verfklus. 

  Ook voor verf kleuren zit je bij ons goed. We mengen namelijk naast Ral 9010 ook alle andere kleuren. Je bent bij ons dan ook niet merkgebonden aan de kleur die je kiest. Zo kan je een kleur van Flexa op bijvoorbeeld Sikkens verf mengen. Door officiële mengmachines van de verfmerken zelf de te gebruiken ben je altijd verzekerd van kleurgarantie. 

  328 resultaten
  Standaard

  Welke soorten verf zijn er?

  Verf is er in vele soorten met ieder aparte eigenschappen. Daarom is het belangrijk de juiste verf te kiezen voor je verfklus. In ons assortiment hebben we alle soorten verf die je nodig hebt voor je verfklus. De meest gekozen soorten verf zijn:

  Muurverf

  Muurverf is de meest bekende verfsoort die er is. Zoals de naam al zegt, gebruik je dit soort verf voor het schilderen van je muren en plafond. Daarnaast is er onderscheid in binnenmuurverf en buitenmuurverf.

  Lakken

  Lakken gebruik je voor het beschermen en kleuren van onder andere hout, metaal en kunststof. Lak is bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten waarin we vooral onderscheid maken in binnenlak en buitenlak. Hierin heb je nog veel verschillende soorten en bieden we topmerken aan zoals Sikkens en Sigma.

  Beitsen

  Beits hebben we in allerlei soorten en kleuren. Zo heb je dekkende beits, maar ook transparante beits waarbij je de houtnerf nog mooi blijft zien. Een alternatief hierop is houtolie. Dit geeft de meest natuurlijke uitstraling.

  Primers

  Met een primer zorg je voor een goede hechting en is de basis van je verfsysteem. Het is dan ook extra belangrijk dat je de juiste primer gebruikt. In ons assortiment hebben we alle soorten primer, waardoor je voor iedere ondergrond de juiste kan kiezen.

  Alle soorten verf bij Verf-plaza.nl

  Met ons uitgebreid assortiment heb je bij ons de keuze uit alle soorten verf. Zo kan je gemakkelijk voor iedere verfklus de juiste verf online kopen. Naast alle soorten verf heb je bij ons ook de keuze uit alle soorten verf.

  Schilderbenodigheden

  Naast goede verf, is het materiaal waarmee je het aanbrengt net zo belangrijk. In ons assortiment hebben we alle verfbenodigdheden om je verfklus te goed af te ronden. Wij verkopen onder andere professionele kwasten, rollers en tape die schilders ook gebruiken.