• De beste binnenlak
 • Matte lak voor binnen
 • Trapverf
 • Binnenlak voor deuren
 • Hoogglans binnenlak
 • Goedkope binnenlak
 • Binnenlak op waterbasis
 • Binnenlak op terpentinebasis
 • Zijdeglans lak voor binnen

  Zijdeglans lak voor binnen kopen? Zijdeglans is de meest gekozen glansgraad  om binnen deuren, kozijnen, plinten en de trap te schilderen. Het voordeel van zijdeglans is dat het net iets meer glans heeft dan mat. Hierdoor heb je een stuk minder last van de vuil en stof en je maakt het gemakkelijk schoon.
  Je hebt de keuze uit verschillende merken zijdeglans lak voor binnen. Deze kan je in iedere kleur laten mengen. Je hebt de keuze uit meer dan 30.000 kleuren van alle merken.

  22 resultaten
  Standaard

  Zijdeglans lak: de meest gekozen glans voor binnen

  Zijdeglans lak biedt een prachtige balans tussen mat en hoogglans. Met een glansgraad tussen de 30% en 60% zorgt deze lak voor een warme en stijlvolle uitstraling die gemakkelijk te onderhouden is. Of je nu deuren, kozijnen of meubels wilt schilderen, zijdeglans lak is een veelzijdige keuze voor binnengebruik.

  Voordelen van Zijdeglans Lak

  Duurzaam en krasvast
  Zijdeglans lakken zijn bekend om hun duurzaamheid en krasbestendigheid. Dit maakt ze ideaal voor drukbezochte ruimtes en oppervlakken die veel gebruikt worden, zoals deuren en meubels. Ze bieden een sterke bescherming tegen dagelijkse slijtage zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

  Gemakkelijk te onderhouden
  Een van de grote voordelen van zijdeglans lak is het onderhoudsgemak. In tegenstelling tot matte verf, die sneller vuil en vlekken kan vertonen, is zijdeglans lak gemakkelijker schoon te maken wat te maken heeft met de hogere glansgraad. Een hogere glansgraad zorgt voor een gladder oppervlak, wat zorgt voor minder vuilaanhechting. Dit maakt het een praktische keuze voor huishoudens met kinderen of huisdieren.

  Reukarm en watergedragen
  Moderne zijdeglans lakken zijn vaak op waterbasis en reukarm, wat ze geschikt maakt voor binnengebruik. Dit betekent minder last van sterke verfluchten en een snellere droogtijd. Bovendien zijn watergedragen lakken milieuvriendelijker en eenvoudiger te reinigen.

  Toepassingen van zijdeglans lak

  Zijdeglans lak kan op verschillende materialen worden aangebracht, waaronder hout, metaal en harde kunststoffen en PVC. Het is geschikt voor diverse toepassingen binnen het huis, zoals:

  • Deuren en kozijnen: Voor een nette, duurzame afwerking.
  • Meubels: Geeft een subtiele glans en bescherming tegen krassen.
  • Trappen: Met speciale traplakken die antislip eigenschappen hebben.
  • Radiatoren: Specifieke zijdeglans lakken zijn bestand tegen hitte en zorgen voor een strakke afwerking.

  De Beste Zijdeglans Lakken bij Verfplaza

  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  Een gebruiksvriendelijke lak op waterbasis die sneldrogend is en een uitstekende dekking biedt. Deze lak is kras- en slijtvast, vergeelt niet en is geschikt voor hout, metaal en harde PVC.

  Oolex Aqua PU Satin
  Deze lak biedt een goede dekking en is ideaal voor het afwerken van deuren en kozijnen. Het product is geurarm, kras- en slijtvast en vergeelt niet.

  Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  Een watergedragen lak die goed dekt en vult. Deze lak is zeer bestend tegen krassen en stoten en vloeit uitstekend. Het eindresultaat is bestand tegen hand- en huidvet en vergeelt niet.

  Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
  Een hoogwaardige lak voor trappen die sneldrogend is en een uitstekende dekking biedt. Deze antislip lak is kras- en slijtvast, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik.

  Zijdeglans lak voor binnen kopen bij Verfplaza

  Bij Verfplaza vind je een breed assortiment aan zijdeglans lakken van topmerken zoals Flexa, Histor, Sigma en Sikkens. Onze lakken zijn direct uit voorraad leverbaar en geschikt voor diverse toepassingen binnen het huis. Bestel je zijdeglans lak eenvoudig online en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Heb je vragen of behoefte aan advies? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste lak voor jouw project.