• De beste binnenlak
 • Matte lak voor binnen
 • Zijdeglans lak voor binnen
 • Trapverf
 • Binnenlak voor deuren
 • Hoogglans binnenlak
 • Goedkope binnenlak
 • Binnenlak op terpentinebasis
 • Binnenlak op waterbasis

  Binnenlak op waterbasis kopen? Binnen op waterbasis schilderen is de beste keuze. Je hebt geen of nauwelijks last van stank en de droogtijden zijn lekker snel. Ook heb je een veel langere kleurvastheid en keuze uit mooie glansgraden (mat en zijdeglans). De beste binnenlakken op waterbasis zijn van Sikkens en Sigma. Daarnaast heb je ook keuze uit mooie alternatieven die ook zeer geschikt zijn om binnen te gebruiken. Alle binnenlakken op waterbasis zijn verkrijgbaar in meer dan 30.000 kleuren.

  50 resultaten
  Standaard

  De voordelen van binnenlak op waterbasis (acryl)

  Binnen schilderen met verf op waterbasis kent vele voordelen ten op zichtte van schilderen met verf op terpentinebasis. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Kleurvastheid
   Verf op waterbasis staan bekend om de kleurvastheid en vergelen niet. Zo blijft de kleur die je kiest altijd mooi en heb je geen last van vergeling.
  • Gezondheid
   Voor je gezondheid is watergedragen verf ook beter. Je hebt nauwelijks last van de geur en wanneer verf op je lichaam komt krijg je dit eenvoudig eraf.

  Sommige lakken zoals de Sigma S2U Nova Satin zijn zelfs geschikt voor het schilderen van speelgoed en meubels voor kinderen.

  • Kras-en stootvast
   Lakken op waterbasis worden keihard en kunnen goed tegen een stootje.
  • Snelle droging
   De droging van de gemiddelde acryl lak is 6 uur. Het grote voordeel hiervan is dat je vaak op 1 dag meerdere lagen kan aanbrengen. Ook is de kans kleiner dat iemand tegen je natte verf aan loopt.

  Tegenwoordig is in Nederland het gebruik van acryl (waterbasis) verf voor binnen de norm. Vroeger was dit verf op terpentinebasis, maar omdat binnen gebruik hiervan slecht is voor je gezondheid, moet iedere professionele schilder binnen met verf op waterbasis schilderen.

  De beste binnenlakken op waterbasis

  Wanneer je met de beste binnenlak wilt gaan schilderen, kom je automatisch uit bij Sikkens en Sigma. Beide merken worden veel door professionele schilders gebruikt en zijn daarom ook de beste keus voor de particulier. Welke van de twee nu het beste is durven we niet te zeggen. De ene schilder schildert alles met Sigma en de andere met Sikkens. Welke je dus ook kiest, je maakt altijd de goede keuze. Wel kan je keuze maken op basis van de kleur. Wil je een Sikkens kleur, kies dan Sikkens verf, dit zelfde geldt voor Sigma. Overige kleuren zoals RAL of kleuren van andere merken kunnen op beide merken gemengd worden.

  We zetten de beste binnenlakken van Sigma en Sikkens voor je op een rijtje:

  Binnenlak op waterbasis kopen

  Binnenlak op waterbasis van alle bekende merken koop je gemakkelijk, snel en voordelig bij ons online. Je hebt ruime keuze tussen professionele en doe-het-zelf kwaliteiten. Ook wordt bij ons alle verf voor je op iedere kleur na keuze gemengd. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we het dezelfde dag nog naar je toe. 

  Heb je nog vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.