Bij ons betaal je veilig online

Wanneer je bij ons verf bestelt, betaal je veilig en kan je kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden.

iDeal:
Betaal gemakkelijk en veilig online met uw eigen bank. Ideal betalingen zijn gratis en we nemen je bestelling direct in behandeling.

Creditcard:
Je kan bij ons betalen met een creditcard naar keuze. Creditcard betalingen zijn gratis en we nemen je bestelling direct in behandeling.

Klarna Afterpay:
Betaal je liever achteraf? Dan kan dat gemakkelijk via Klarna Afterpay. Klarna betalingen zijn gratis en we nemen je bestelling direct in behandeling.

Biller:
Met Biller kan je als zakelijke klant achteraf betalen. Je gaat hiermee een overeenkomt aan met Biller.

Bankcontact:
Dit is een veel gebruikte betaalwijze in België. Deze manier van betalen is gratis en we nemen je bestelling direct in behandeling.

Apple Pay:
Ook is het mogelijk om met Apple Pay te betalen. Deze manier van betalen is gratis en we nemen je bestelling direct in behandeling.

Billink:
Met Billink kan je achteraf betalen. Hiervoor heb je wel een account bij Billink nodig.

Riverty (voorheen afterpay)
Hiermee kan je achteraf je bestelling betalen. Hiervoor heb je wel een account bij Riverty nodig. Voorheen heette dit Afterpay.

SOFORT:
Met SOFORT betaal je direct met een bank naar keuze. Deze manier van betalen is gratis en we nemen je bestelling direct in behandeling.

Bankoverschrijving:
Wil je betalen doormiddel van een overboeking? Dat is geen probleem, bankoverschrijvingen zijn gratis, alleen nemen we je bestelling pas in behandeling zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
Let op! Meestal is dit gewoon nog dezelfde werkdag, maar het kan soms ook enkele dagen duren. Hierdoor kan het zijn dat je bestelling niet meteen dezelfde dag wordt verzonden. Wil je de status van uw bestelling weten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Is je betaling mislukt? Check dan eerst even of het is afgeschreven. Is dit niet het geval, dan is de betaling mislukt. Je kan het dan opnieuw proberen of even contact met ons opnemen.
Wanneer een betaling lukt, krijg je van ons direct een mailtje met de bevestiging van je betaling.

Bestel je vanuit België, Duitsland of een andere Europees land? Dan is dat geen probleem. Je kan veilig betalen met de volgende mogelijkheden:  iDeal, Klarna, Bancontact/Mister Cash, Creditcard: Visa/Mastercard, Sofort Banking en Apple Pay.

Bij ons is het mogelijk als bedrijf, stichting of vereniging op rekening te kopen. Wel hebben we daarvoor een geldig btw-nummer en een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig. Dit uittreksel mag niet ouder dan 1 jaar zijn.
Stuur deze informatie met je naam, bedrijfsnaam en adres naar zakelijk@verf-plaza.nl.
Dan nemen we contact met je op en zullen we een account aanmaken waarmee je op rekening kan kopen.

Wil je zakelijk als bedrijf of stichting iets kopen bij ons? Dan krijg je van ons uiteraard een factuur met daarop de BTW.