Renovlies behang

Renovlies behang kopen? Renovlies is een perfect product voor een mooie gladde afwerking van je muren. Het is daarom een mooi alternatief op duur stucwerk. Het aanbrengen is makkelijk en je kan het overschilderen met iedere kleur na keuze.

1 resultaat
Standaard

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang is speciaal ontwikkeld om muren een gladde afwerking te geven zonder dat je hoeft te stucen. Bij Renovlies behang zie je geen structuur waardoor je een mooi egaal eindresultaat krijgt. Omdat Renovlies een stuk goedkoper is dan stucen, is deze manier om je muur te behandelen enorm populair. Zowel voor bedrijfspanden als woningen wordt Renovlies steeds meer gebruikt.

Overschilderen met iedere kleur na keuze

Nadat je je muren hebt behangen met Renovlies, kan je deze schilderen met iedere muurverf na keuze. Bij ons kan je iedere muurverf in alle kleuren laten mengen. Je bent niet merkgebonden waardoor je de keuze hebt uit meer dan 50.000 tinten.
Kies je voor de Oolex Renovlies behang, dan kan je deze direct overschilderen. Dit Renovlies is al voorbehandeld (voorgsaust / gepigmenteerd) waardoor je direct de muurverf kan aanbrengen.

Is er verschil tussen Renovlies, glasvezelbehang of glasvliesbehang?

Met deze benamingen wordt in de meeste gevallen allemaal hetzelfde bedoeld. Het zijn verzamelnamen voor behang om je wanden mooi strak te krijgen. Wel is het zo dat glasvezelbehang vaak een motiefje heeft en Renovlies helemaal strak is. De eigenschappen zijn verder hetzelfde, alleen zie je glasvezelbehang vaker terug in bedrijven zoals kantoren of huisartsen praktijken.