• Beste buitenmuurverf
 • Gevelverf
 • Elastische buitenmuurverf
 • Waterdampdoorlatende muurverf
 • Gevelimpregneer
 • Professionele buitenmuurverf
 • Muurverf buiten

  Voor het schilderen van je buitenmuren heb je speciale buiten muurverf nodig. De verf moet namelijk goed tegen hitte, kou, regen en UV stralen kunnen. We hebben hierin de beste muurverf voor buiten van Sikkens, Sigma en Oolex. Deze muurverven zijn extra bestand tegen alle weersinvloeden en vergelen niet. Je koopt deze voordelig en in iedere kleur na keuze bij ons online.
  Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste buiten muurverf? Geen probleem, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Neem contact op met onze klantenservice zodat we je kunnen adviseren.

  26 resultaten
  Standaard

  Muurverf buiten kopen bij Verf-plaza

  Bij Verf-plaza begrijpen we dat het verven van je buitenmuren niet alleen gaat om het verfraaien van je woning, maar ook om bescherming tegen weersinvloeden. Daarom bieden wij een breed assortiment aan buitenmuurverf die zorgt voor een duurzame, weerbestendige laag. Onze verven zijn speciaal ontwikkeld om jouw huis er niet alleen geweldig uit te laten zien, maar ook om te beschermen tegen regen, zon en andere factoren. Met onze producten en deskundig advies maak je altijd de beste keuze voor jouw schilderproject.

  Muurverf en latex voor buiten

  Onze buitenmuurverven en latex producten zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik, waardoor ze een uitzonderlijke dekking bieden en langdurig beschermen. Of je nu gaat voor een matte of zijdeglanzende afwerking, je vindt bij ons altijd een product dat aansluit bij jouw wensen en de eisen van de buitenmuur.

  • Sigmatex Superlatex: Deze muurverf voor buiten is een echte allrounder. De muurverf is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik en is beschikbaar in een matte en zijdeglanzende afwerking.
  • Sikkens Alphatex IQ: De tegenhanger van de Sigmatex Superlatex is de Sikkens Alphatex IQ. Deze in mat en zijdeglans beschikbare buitenmuurverf is een echte allrounder voor buitengevels in weer en wind.
  • Sikkens Alphaloxan (flex): Wil je enkel-steense muren gaan schilderen? Kies dan voor de Sikkens Alphaloxan, deze muurverf is zeer waterdamp doorlatend, voorkomt groenaanslag en is bestand tegen schimmels en vuilaanhechting! Ook beschikbaar in flex(ibele) variant die haarscheur-overbruggend is en daarmee kleine scheurtjes voorkomt.
  • Sikkens Alpha Topcoat: Heb je een goed geïsoleerde buitenmuur die geschilderd moet worden, kies dan voor de beste bescherming voor de Alpha Topcoat van Sikkens. Deze muurverf biedt tot wel 10 jaar bescherming en is extreem goed bestand tegen weersinvloeden. Ook deze muurverf voor buiten is beschikbaar in een flex(ibele) variant om haarscheurtjes tegen te gaan.

  Waarvoor schilder je een buitenmuur?

  Het schilderen van een buitenmuur dient meerdere doelen. Enerzijds verbeter je de uitstraling van je woning, anderzijds biedt het een beschermende laag die de levensduur van de muur verlengt. Buitenmuurverf dient ook als een barrière tegen vocht, waardoor je woning extra wordt beschermd tegen vocht(schade).

  Het schilderen van een buitenmuur doe je met een goede roller en kwast. Buitenmuren hebben veelal net wat meer structuur dan binnenmuren. Zo kies je voor een relatief gladde ondergrond, voor de Anza Micmex Platinum roller, waar je bij veel structuur kiest voor de Anza Wistex Platinum muurverfroller. Voor het fijne werk kies je voor kwasten van Anza zoals de Titanium Aqua Kwast Rond. Overige schildersbenodigdheden en afplakmateriaal vind je op onze website.

  Muurverf buiten in kleur kopen

  Kies uit een breed scala aan kleuren om de buitenmuren van je woning te personaliseren bij Verf-plaza. Van zandtinten tot accentkleuren, onze hoogwaardige buitenmuurverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij iedere stijl en elk ontwerp, ook is deze muurverf voor buiten regelmatig in de aanbieding! Deze verfsoorten zijn niet alleen mooi, maar ook bestand tegen weersinvloeden, waardoor je gevel er jarenlang mooi uit blijft zien. Bekende kleuren zijn:

  • Witte buitenmuurverf: Muurverf buiten is beschikbaar in verschillende witte kleuren, standaard wit zoals je het kent, maar ook in kleuren als RAL 9010, RAL 9016, RAL 9003 en RAL 9001.
  • Antraciet buitenmuurverf: Antraciet buitenmuurverf is enorm veel gekozen. De meest bekende kleurnummers zijn RAL 7016 buitenmuurverf en de donkerdere variant RAL 7021 buitenmuurverf.
  • Zwarte buitenmuurverf: Zwarte buitenmuurverf wordt gekozen om een statement te maken of als spatrand onderaan een gevel. De meest bekende kleuren zwart zijn RAL 9005 en RAL 9004.

  Waterafstotende buitenmuurverf

  Voor de ultieme bescherming van je buitenmuren biedt Verf-plaza waterafstotende buitenmuurverf aan. Deze verfsoorten zijn speciaal ontwikkeld om water en vocht af te stoten, waardoor de kans op schade door vocht, schimmels, algen en vorstschade, aanzienlijk wordt verminderd. Het gebruik van waterafstotende verf kan de levensduur van je muurverf verlengen en onderhoudswerkzaamheden verminderen. Ideaal voor gevels waar frequent regen op valt of voor muren die extra gevoelig zijn voor vocht.

  De beste muurverf voor buiten

  Verf-plaza staat bekend om het leveren van de beste muurverf voor buiten, met geavanceerde formules die zorgen voor maximale dekking, duurzaamheid en kleurstabiliteit. Onze topmuurverven zijn samengesteld om strenge weersomstandigheden te weerstaan en bieden een langdurige bescherming die minder vaak onderhoud vereist. Of je nu op zoek bent naar verf die bestand is tegen zware regenval of warme zomers, je vindt de optimale oplossing bij Verf-plaza. Kies voor merken als Sikkens en Sigma voor de optimale muurverf voor buiten.

  Buitenmuurverf aanbiedingen kopen

  Profiteer van onze regelmatige buitenmuurverf aanbiedingen en promoties. Bij Verf-plaza zorgen we ervoor dat kwaliteit toegankelijk is voor iedereen, met kortingen op diverse topmerken en producten. Houd onze aanbiedingen in de gaten om te besparen op je volgende schilderproject. Investeren in goede muurverf hoeft niet duur te zijn; bij Verf-plaza vind je producten die je helpen om zowel op uitstraling als functionaliteit te ontwikkelen.

  Gerelateerde productcategorieën

  De beste buitenmuurverf
  Matte buitenmuurverf
  Waterdampdoorlatende muurverf buiten
  Haarscheuroverbruggende muurverf buiten
  Buitenmuurverf voor bakstenen
  Buitenmuurverf voor beton
  Buitenmuurverf voor stucwerk
  Dekkende voorstrijk voor buiten
  Transparante voorstrijk voor buiten
  Fixeermiddel voor buiten