• Muurverf
 • Lak
 • Grondverf
 • Blanke lak
 • Betonverf
 • Metaalverf
 • Voorstrijk
 • Spuitbussen
 • Blanke lak voor binnen

  Blanke lak voor binnen nodig? Met een blanke lak kan je binnenshuis je hout, maar ook je muren en beton beschermen tegen krassen, deuken, vuil en de meeste chemicaliën. Het uiterlijk van de ondergrond veranderd niet tot nauwelijks waardoor je je houtnerf of betonnen ondergrond mooi dezelfde kleur blijft. Je hebt de keuze uit verschillende afwerkingen zoals mat, zijdeglans en hoogglans. Ook is er de keuze uit 1 of 2 componenten lakken. Door de vele keuze mogelijkheden, helpen we je graag bij het maken van de juiste beslissing. Onze specialisten zijn bereikbaar via onze klantenservice.

  25 resultaten
  Standaard

  Blank lak voor binnen hout

  Om je binnen hout zo goed mogelijk te beschermen, hebben we verschillende blanke lakken die je kan gebruiken. Binnen vind je verschillende soorten hout op verschillende plekken, zo heb je houten vloeren, trappen en meubels. Welke blanke lak je moet gebruiken is afhankelijk van de houtsoort en hoe intens het gebruikt wordt. Om het makkelijker te maken splitten we keuzes op in de volgende subcategorieën:

  Blanke lak voor beton en muren 

  Om muren en beton te beschermen tegen vuil, krassen en vocht, kan je er voor kiezen om een blanke lak te gebruiken. Voor muren in de keuken wordt dit veel gebruikt om vuil van het koken makkelijk te kunnen schoonmaken. Het meest gebruikte product hiervoor is de Trae Lyx Naturel Finish. Deze lak beschermd extreem en is makkelijk over een bestaand muurverf heen te schilderen. 

  Voor beton zijn de Trae Lyx Mineral Finish 2K en de Rust-Oleum 4900 Polycoat 2K Heavy-Duty Vernis uitstekende producten om te beschermen. De Trae Lyx Mineral Finish 2K kan zelfs toepasbaar voor natte ruimtes zoals de douche.

  Blanke lak voor wanden kan gewoon over een geschilderde muur worden aangebracht. Let altijd wel op dat door de glansgraad de kleur een klein beetje kan afwijken. 

  Blanke lak voor binnen kopen

  De beste blanke lakken voor binnen van o.a Trae Lyx, Glitsa, Avis en Rust Oleum bestel je gemakkelijk en voordelig bij ons online. We hebben ruime voorraden en kunnen direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan versturen we je bestelling direct naar je toe.

  Heb je nog vragen, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Via de telefoon zijn we op werkdagen beschikbaar van 09:30 tot 17:00 uur en via WhatsApp of per mail kan je ons 24/7 berichten, dan beantwoorden wij deze zodra we kunnen.