• Binnenlak
 • Buitenlak
 • Beste binnenlak
 • Beste buitenlak
 • Blanke lak
 • Lak

  Lak kopen? Met een lak geef je bescherming aan je houtwerk zoals kozijnen en deuren. In ons uitgebreid assortiment lakken heb je de keuze uit alle soorten lakken die er zijn. Om de juiste keuze makkelijk te maken delen we lakken op in binnenlak, buitenlak en blanke lakken.

  106 resultaten
  Standaard

  Lak kopen bij VerfPlaza

  Bescherm en verfraai je woning met een van onze professionele lakken. Bij Verf-plaza heb je de keuze uit veel verschillende soorten lakken waarmee je hout kan schilderen. Het voordeel van lak kopen bij ons, is dat je dezelfde lak als professionele schilders kan kopen.

  Wat is lak

  Lak is een verfsoort dat bescherming en kleur geeft aan je houtwerk. Omdat lak boven op het hout ligt, geeft het bescherming tegen krassen en zorgt het ervoor dat er niks het hout intrekt zoals vocht. Lak zorgt er dus voor dat je hout langer mooi en goed blijft.

  Binnen en buiten lakken

  In ons assortiment hebben we lakverf voor binnen en buiten. Er zit namelijk verschil tussen een lak voor binnen en buiten. Zo wordt er binnen bijna altijd verf op waterbasis gebruikt en buiten op terpentinebasis. Het is dus belangrijk dat je de juiste lak kiest voor je verfklus. Wanneer je twijfelt of advies nodig hebt, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

  Lak in kleur kopen

  Zoek je een lak in een kleur, dan kunnen we deze voor je mengen. Je hebt bij ons de keuze uit alle kleuren. Meestal wordt lak in Ral 9010 of Ral 9016 besteld, maar je hebt nog veel meer keuze. Je bent dus niet perse verbonden aan een Ral kleur. Je kan echt iedere kleur na keuze selecteren.