• Blanke lak voor binnen
 • Blanke lak voor buiten
 • Blanke lak voor muren (binnen)
 • Blanke traplak
 • Parketlak & vloerlak
 • Blanke lak voor meubels

  Blanke lak voor meubels kopen? Met een blanke lak bescherm je je meubels optimaal tegen krassen, vocht en huidvet. Een blanke lak breng je gemakkelijk aan met een platte kwast of roller. De lak is kleurloos waardoor je mooi de structuur en kleur van het hout blijft zien. Als glansgraad heb je de keuze uit hoogglans, zijdeglans, mat en ultra mat.

  11 resultaten
  Standaard

  2k blanke lak

  Blanke lak voor meubels is beschikbaar in verschillende glansgraden. Nog belangrijker is dat de beschermlaag voor meubels ook beschikbaar is in een 2k (twee componenten) variant. Trae Lyx biedt verschillende transparante lakken voor meubels met een twee componenten verhouding. Het voordeel van een 2k blanke lak is dat deze extra sterk is. Dit maakt dat hij extreem goed bestand is tegen krassen en stoten.

  Blanke matte lak voor meubels

  Je kan je meubels afwerken in verschillende glansgraden. Een van de meest gekozen en meest populaire glansgraden op dit moment is mat. Dit geldt zowel voor muren, deuren en kozijnen, als voor binnenmeubels. Ben je dus van plan je meubels te schilderen? Overweeg een blanke matte lak voor een optimale bescherming.

  Blanke lak voor meubels kopen

  Voor het schilderen van meubels binnen is aan te raden om een blanke lak te gebruiken. Ben je op zoek naar een voordelige blanke lak voor binnenmeubels? Dan ben je bij Verfplaza aan het juiste adres! Profiteer regelmatig van verschillende blanke lak aanbiedingen. Heb je vragen of advies nodig over je verfklus of een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice