Verf online bestellen

Wil je verf, verfbenodigdheden of behang bij ons kopen? Dan bestel je deze heel gemakkelijk online. Je selecteert het product dat je wilt, kiest de juiste kleur via een online kleurenwaaier en vervolgens betaal je deze veilig online. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we bestelling dezelfde dag nog naar je toe.

Verf online bestellen is veel makkelijker dan je denkt. Je hebt de keuze uit alle soorten verf van alle bekende merken. Na het vinden van de juiste verf, heb je de keuze om deze door ons te laten mengen door in meer dan 30.000 verschillende kleuren. Je opent onze online kleurenwaaier en kiest jouw favoriete kleur. Wij gaan deze vervolgens mengen en sturen deze zo snel mogelijk naar je toe.

Heb je per ongeluk het verkeerde besteld en wil je dit wijzigen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als de verf al gemaakt en verzonden is, is het te laat om dit te wijzigen.

Wil je je bestelling wijzigen op tijden dat we gesloten zijn? Stuur ons dan een mail of WhatsApp met het ordernummer en wat er gewijzigd moet worden.

In onze online kleurenwaaier staan meer dan 30.000 kleuren van alle bekende merken. Toch kan het wel eens zijn dat er een kleur niet instaat, maar die je wel wilt hebben. In dat geval kan je het beste contact met ons opnemen. Er zijn namelijk nog veel kleuren die niet in de online kleurenwaaier staan, maar die wel gewoon gemaakt kunnen worden.

Vanuit België kan je ook gemakkelijk al je verf bij ons online kopen. We leveren overal in België. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur? Dan sturen we het direct naar je toe. De levertijd naar België is meestal een tot twee dagen.

Kosten zijn gratis bij order boven de 50 euro. Onder de 50 euro betaal je 6,95 euro