Verfbeugel

Een verfbeugel is natuurlijk essentieel wanneer je gaat schilderen. Onze verfbeugels zijn van het professionele merk Anza. Hier passen alle formaten en soorten rollers op, ook rollers van andere merken. Ook zijn de Anza verfbeugels perfect te combineren met een Anza verlengsteel. Onze beugels voor rollers zijn verkrijgbaar in 5 cm, 10 cm, 15 cm, 18 cm, 25 cm en zelfs 45 cm.

4 resultaten
Standaard

Losse verfbeugel kopen?

Een verfbeugel voor je roller koop je gemakkelijk en voordelig online. Onze verfbeugels zijn universeel waardoor rollers van andere merken dan Anza ook gewoon op deze beugels gebruikt kan worden. We hebben altijd ruime voorraden en kunnen hierdoor snel leveren. Of je nu een kleine verfbeugel nodig hebt of een grote, we hebben het allemaal op voorraad. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we het direct naar je toe.

Anza verfbeugels

Anza is het professionele merk voor de schilder, maar ook voor de particulier die voor kwaliteit gaat. Je hebt de keuze uit een goedkope verfbeugel voor eenmalig gebruik, maar ook voor de softgrip variant. Deze heeft een zachter handvat en daardoor beter wanneer je veel moet schilderen.
De Anza verfbeugels is te combineren met andere Anza producten zoals: